17 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Γκάτζο στα «πορτοκαλί» του Αμύντα

Στην δεύτερη του μεταγραφή έφτασε ο Αμύντας, ο οποίος μετά τον Αντριάνο Τοπάλι έντυσε στα «πορτοκαλί» και τον Τζόι Γκάτζο.

0 22χρονος αθλητής αγωνίζονταν τα τελευταία δυο χρόνια στην Δάφνη Δαφνίου, ενώ θα συνεργαστεί για τρίτη διαδοχική σεζόν με την Μάη Κωνσταντινίδη. Το basketa.gr με ρεπορτάζ του στις 17/6 σας είχε ενημερώσει για την επικείμενη μεταγραφή.

Αναλυτικά :

«Ο Γκάτζο στα πορτοκαλί

Ο ΑΟ Αμύντας Υμηττού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Τζόελ Γκάτζο. Ο 23χρονος Guard, με ύψος 199 εκατοστών, θα ενισχύσει την προσπάθεια του Συλλόγου στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Ο Τζόι έδωσε τις πρώτες του δηλώσεις στο www.amyntas.gr.

Αρχικά, ο νέος παίκτης του Αμύντα έδειξε πως γνωρίζει καλά την ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος για την νέα χρόνια που θα ανήκω στην οικογένεια του Αμύντα. Τα περισσότερα παιδιά τα ξέρω, όποτε θα μου είναι πιο εύκολο να προσαρμοστώ. Υγεία να έχουμε και όλα θα πάνε καλά».

Who Is Who

Έχει γεννηθεί στις 12 Οκτωβρίου 1997 και τα πρώτα του βήματα στο παρκέ τα έκανε στις ακαδημίες του Κουκακίου. Στη συνέχεια για ένα χρόνο συμμετείχε στο Εφηβικό του Παναθηναϊκού, κατακτώντας το πανελλήνιο πρωτάθλημα και έπειτα μετακόμισε, τη σεζόν 2015-16, στο Ψυχικό και στην Α2, με το οποίο πέτυχε και το πρώτο του καλάθι στην κατηγορία. Τις επόμενες δύο σεζόν ήταν μέλος της ομάδας του Παπάγου πανηγυρίζοντας την άνοδο στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία τη σεζόν 2016-17. Τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνιζόταν στη Δάφνη Δαφνίου με την οποία ανέβηκε στην Α2 την σεζόν 2018-19. Τη σεζόν 2019-20 σε 21 αγώνες είχε 144 πόντους, 66 ριμπάουντ και μέσο χρόνο συμμετοχής 19,5 λεπτά.

Καλώς ήρθες Τζόι στην οικογένειά μας και σου ευχόμαστε να πετύχεις τους στόχους σου μαζί μας!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ