21.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αλλαγή πλεύσης για τον ΠΑΟΚ που «βλέπει» τον Άντριτς (vid)

Η αρχική στόχευση ήταν μια προσθήκη στο «4» όμως μετά από μία αρκετά μεγάλη περίοδο αναμονής και αναζητήσεων που αποδείχτηκαν άκαρπες -όπως στην περίπτωση του Στέφαν Γιάνκοβιτς- μπροστά στον κίνδυνο να συνεχίσει στις επόμενες υποχρεώσεις του παίζοντας όπως και στην Πάτρα με 6-7 παίκτες, ο ΠΑΟΚ αλλάζει ρότα.

 


Ο Δικέφαλος ασχολείται εσχάτως με έναν όχι τόσο παλιό γνώριμο μας, τον Μιχάιλο Άντριτς που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στον Κολοσσό της περσινής σεζόν. Ο Σέρβος βέβαια είναι «3άρι» κάτι που δείχνει την αλλαγή πλεύσης του ΠΑΟΚ που ψάχνει λύσεις και για το περιφερειακό σουτ του. Ο Άντριτς άρχισε τη σεζόν στην Τουρκία με την Αφιόν αλλά φαίνεται να ψάχνει τρόπο αποχώρησης για οικονομικούς λόγους.

 


Ως τώρα είχε 8,4 πόντους, 3,1 ριμπάουντ, 2,2 ασίστ με 38,9% στα τρίποντα σε 28 λεπτά συμμετοχής με την τουρκική ομάδα. Ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ είναι να προχωρήσει άμεσα το θέμα, προκειμένου να έχει μία ακόμη λύση στο επερχόμενο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Άρη αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις στην ομάδα του Άντριτς.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ