20.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ: Χωρίς τέσσερις στην Πάτρα

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Πάτρα τον Απόλλωνα (4/12, 17:00) για τη Basket League και τα προβλήματα δε λείπουν στο "ασπρόμαυρο" στρατόπεδο. 

Συγκεκριμένα Τζος Κάρτερ, Μάλκολμ Γκρίφιν, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Μάρβιν Τζόουνς δε θα μπορέσουν να δώσουν το "παρών" στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα με την αποστολή του ΠΑΟΚ να διαμορφώνεται ως εξής:

Αντρέας Χριστοδούλου, Jermaine Love, Μιχάλης Καμπερίδης, Νίκος Καμαριανός, David DiLeo, Βαγγέλης Μάντζαρης, Απόστολος Ρούμογλου, Γιώργος Καμπερίδης, Βασίλης Τολιόπουλος και Derek Ogbeide.

Ο κόουτς της ομάδας Άρης Λυκογιάννης μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του με τους Πατρινούς ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια έχουν τη δική τους δυσκολία. Εμείς έχουμε να διαχειριστούμε τη δυσκολία του παιχνιδιού, τον αντίπαλο που είναι μία πολύ αξιόλογη ομάδα, αλλά και τα προβλήματα που έχουμε με τους πολλούς τραυματισμούς. Πάμε σε αυτό το παιχνίδι χωρίς τέσσερα βασικά στελέχη, αλλά κάναμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία κι ελπίζω ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ