25.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Αλλάζει Μπελ με Καζαρνόφσκι ο Απόλλων (vids)

Μετά την προσθήκη του Χριστόφορου Στεφανίδη, στον Απόλλωνα αποφάσισαν να προβούν και σε αλλαγή κοινοτικού στο ρόστερ τους, αλλάζοντας τον πρώτο τους σκόρερ, και έναν εκ των κορυφαίων ξένων στο πρωτάθλημα της Α2. Ρασάντ Μπελ με τον Ρώσο με Ισραηλινό διαβατήριο, Άντον Καζαρνόφσκι (2,06 - 33 ετών).

Ο Νίκος Βουρνάς και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να πάνε σε αλλαγή θέσης στον κοινοτικό τους, αφήνοντας να φύγει ο Ρασάσντ Μπελ,  ο οποίος είχε 18 πόντους ανά παιχνίδι σε τρία παιχνίδια (είχε χάσει αυτό στην Καβάλα), και ήταν εκ των κορυφαίων της ανόδου του Χολαργού στην Basket League την σεζόν που μας άφησε. Πλέον, η λύση για την λύση του συμβολαίου του βρέθηκε, και στην Πάτρα αναμένεται αύριο (Κυριακή 4/11) το νέο απόκτημα της, με το basketa.gr με ρεπορτάζ του να σας ενημερώνει για την συγκεκριμένη πρόθεση του Απόλλωνα.

Ο Άντον Καζαρνόφσκι αν και γεννήθηκε στην Μόσχα ξεκίνησε το μπάσκετ στην Μακάμπι, με την οποία και μια συμμετοχή στην Ευρωλίγκα την σεζόν 2003-2004, για να ακολουθήσουν αρκετές ομάδες. με την τελευταία του να βρίσκεται πέρυσι στα Σκόπια όπου με την ΚΚ Μπλοκοτέχα είχε σε 30 παιχνίδια 11,1 πόντους και 6,1 ριμπάουντ. Την τρέχουσα περίοδο αγωνίστηκε για τρία παιχνίδια στη Σερβία και την Σλόμποντα Ούζιτσε (2,7 π., 2.3 ριμπ.). Με τον ερχομό του στην Ελλάδα αναμένεται να μπει σε ρυθμό προπονήσεων ώστε να δώσει το παρών στο κρίσιμο παιχνίδι της ερχόμενης εβδομάδας (10/11) με τον Ιπποκράτη Κω στην Περιβόλα,



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ