18.6 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Αλεξανδρή: «Να καταθέσουμε ψυχή και καρδιά»

Σε πυρετώδη προετοιμασία βρίσκεται η εθνική γυναικών εν όψει των δύο αγώνων που πρόκειται να δώσει στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2021.   

 

Την Βουλγαρία την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου και την Σλοβενία το Σάββατο 14 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει η Εθνική Γυναικών στα Δύο Αοράκια Ηρακλείου, σε πρωτόγνωρες συνθήκες εξαιτίας της πανδημίας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ευελπιστεί στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και στοχεύει στο να εναποθέσει ψυχή και σώμα στο παρκέ, όπως άλλωστε τόνισε και η Διονυσία Αλεξανδρή

 

«Οι συνθήκες είναι περίεργες και πρωτόγνωρες για όλο τον κόσμο. Εμείς όμως θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο στόχο μας. Υπάρχουν απώλειες, ωστόσο θα πρέπει να προσηλωθούμε στο πλάνο και σε όσα μας πει ο προπονητής μας και να καταθέσουμε την ψυχή μας».

 

Η παίκτρια της Εθνικής μας συνέχισε μιλώντας τόσο για το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την Βουλγαρία, όσο και για το δεύτερο με αντίπαλο την Σλοβενία. «Η Βουλγαρία θεωρώ ότι είναι μια ομάδα στα μέτρα μας και πρόκειται για ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Σίγουρα το γεγονός ότι δεν την έχουμε αντιμετωπίσει ως τώρα στη φάση των ομίλων απαιτεί από εμάς να δείξουμε ακόμη μεγαλύτερη προσοχή. Η νίκη είναι μονόδρομος για μας. Μπορεί να μην έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, αλλά είναι σημαντικό που αγωνιζόμαστε στην πατρίδα μας, σε ένα οικείο περιβάλλον. (...) Το ιδανικό για μας θα είναι να κερδίσουμε και να καλύψουμε τη διαφορά της ήττας στο πρώτο παιχνίδι. Αυτός είναι και ο στόχος μας. Η Σλοβενία μπορεί να είναι πλήρης και εμείς να έχουμε απώλειες, αλλά αυτές που βρισκόμαστε εδώ είμαστε αποφασισμένες να αφήσουμε την ψυχή μας και την καρδιά μας στο παρκέ για να πετύχουμε τον σκοπό μας».

 

Τέλος σχολίασε και το καθεστώς της απουσίας του κόσμου λέγοντας «Έχουμε συνηθίσει από τις ομάδες μας να αγωνιζόμαστε σε άδεια γήπεδα στο φετινό πρωτάθλημα. Δυστυχώς παίζουμε στην έδρα μας χωρίς να έχουμε τους φιλάθλους να μας υποστηρίζουν».    

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ