23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ακάθεκτος ο Εμμανουηλίδης στα 43 του χρόνια

Ο Βασίλης Εμμανουηλίδης αποτελεί ένα από τα τοτέμ των Εθνικών κατηγοριών, και στα 43 του χρόνια θα συνεχίσει την αγωνιστική του δράση, ανανεώνοντας για τρίτη διαδοχική χρονιά τη συνεργασία του με την Ευρυάλη Γλυφάδας.

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Β' Εθνικής διατηρείται σε άριστη κατάσταση, και έτσι ακόμη για μια σεζόν θα ηγηθεί των προσπαθειών της ομάδας των Νοτίων προαστίων στην Α' ΕΣΚΑΝΑ.  Αναλυτικά ο Εμμανουηλίδης έχει αγωνιστεί σε : Πήγασος Κορυδαλλού (από Γ’ μέχρι Α’ ΕΣΚΑΝΑ), Πανελευσινιακός (Β’ και Γ’ Εθνική), Ηλυσιακός (Α2), Ολυμπιάδα Πατρών (Β’ Εθνική – άνοδος σε Α2), Παγκράτι (Β’ Εθνική), Δούκας (Α2), Ίκαρος Καλλιθέας (Β’ Εθνική – άνοδος στην Α2), Παλαιό Φάληρο (Γ’ Εθνική), Πέραμα (Β’ Εθνική – άνοδος σε Α2), Νήαρ Ηστ (Β’ Εθνική), Χολαργός (Β’ Εθνική), Αετός (Β’ Εθνική – άνοδος σε Α2), Παπάγου (Β’ Εθνική), Πρωτέας Βούλας (Β’ Εθνική), ΕΦΑΟΖ (Β΄Εθνική), Ευρυάλη (Α’ ΕΣΚΑΝΑ).

Αναλυτικά : «Ύστερα από την ανακοίνωση της συνεργασίας της Ανδρικής ομάδας Μπάσκετ του συλλόγου με τον Γιώργο Κακαβά ως head coach , ήρθε η ώρα των παικτών. Ειμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τον πολύπειρο γκαρντ Βασίλη Εμμανουηλίδη. Του ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχιες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ