18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Αισιόδοξος για Ούκιτς ο Πέτροβιτς

Καθησυχαστικός όσον αφορά στην απουσία του Ρόκο Λένι Ούκιτς από τα φιλικά της Εθνικής Κροατίας εμφανίστηκε ο Άτσο Πέτροβιτς.

Ο 32άχρονος γαρντ ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στο πόδι και απουσιάζει από τα τελευταία ματς της «Χρβάτσκα», στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωμπάσκετ 2017. Ωστόσο, όπως τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός η κατάστασή του δεν είναι ανησυχητική και θα επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις. «Ο Ούκιτς έχει ένα αιμάτωμα από το τουρνουά στη Γαλλία και θα είναι σε θέση να προπονηθεί μέσα στις επόμενες τρεις με τέσσερις ημέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μίλησε και, εν γένει, για τα έως τώρα συμπεράσματά του από τα φιλικά, προσθέτοντας: «Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας στα φιλικά προετοιμασίας. Επίσης, το καλό είναι πως το ματς με την Ουκρανία ολοκληρώθηκε χωρίς τραυματισμούς και μάλιστα αγωνίστηκαν παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Δυστυχώς, ο Ντράγκαν Μπέντερ έκανε γρήγορα πέντε φάουλ και έτσι ο Ντάριο Σάριτς αγωνίστηκε περισσότερο από όσο ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Από το τουρνουά του Ζάγκρεμπ, πάντως, βγήκαν πολλά καλά συμπεράσματα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ