26.8 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Αθώος ο Ουόλτον για την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης! (pic)

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Λουκ Ουόλτον, με τον τεχνικό των Κινγκς να κρίνεται αθώος επί της ουσίας για τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης, αφού σύμφωνα με την έρευνα, δεν έχουν προκύψει στοιχεία που να μπορέσουν να φέρουν τις αντίστοιχες κατηγορίες.

Μια δύσκολη περιπέτεια εξωαγωνιστικά τελειώνει για τον Λουκ Ουόλτον. Η ρεπόρτερ, Κέλι Τέναντ, κατηγόρησε τον προπονητή των Σακραμέντο Κινγκς για σεξουαλική παρενόχληση, κάνοντας μήνυση στις 22 Απριλίου, όταν ακόμη βρισκόταν στους Λος Άντζελες Λέικερς, και πραγματοποιώντας συνέντευξη Τύπου την αμέσως επόμενη μέρα, μιλώντας για σεξουαλική παρενόχληση, σε λεκτικό και σωματικό επίπεδο, χωρίς τη θέλησή της για μια περίοδο τριών ετών.

Η έρευνα άρχισε άμεσα και η απόφαση της Εισαγγελίας και του ΝΒΑ ήταν, ότι δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία, ώστε να υπάρξει άμεσα κατηγορία εναντίον του Ουόλτον. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, περισσότερα από 20 άτομα ανακρίθηκαν, ενώ αρκετά στοιχεία εξετάστηκαν. Η Τέναντ, όμως, παρότι επιχειρήθηκε αρκετές φορές, αρνήθηκε να συμμετάσχει στην έρευνα, εμποδίζοντας ίσως το να προκύψουν στοιχεία εναντίον του Ουόλτον.

Η ουσία, πάντως, είναι πως ο Ουόλτον δικαιώθηκε και μπορεί να προχωρήσει στην νέα σεζόν με τους «Βασιλιάδες», χωρίς να υπάρχει αυτό το «νέφος» αμφισβήτησης...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ