21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑΕΚ survivor που χαίρεσαι να τη βλέπεις (vids)

Η ΑΕΚ άντεξε σε ένα ακόμα ματς κόντρα στις ατυχίες και πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη επί του Ηρακλή στην παράταση. Το enwsi.gr και ο Θάνος Τσίμπος σχολίασαν το πώς διαμορφώνεται η πραγματικότητα για τους «κιτρινόμαυρους».

------------------------------

Αυτό που συμβαίνει φέτος με τους τραυματισμούς και τις ατυχίες της ομάδας έχει περάσει πλέον σε μεταφυσικά επίπεδα. Επειδή όλοι μιλάμε για τις απουσίες πρέπει να σημειώσουμε κάτι που συμβαίνει για δεύτερη φορά εφέτος. Είναι άλλο πράγμα να έχεις απουσίες σε όλες τις θέσεις και άλλο οι περισσότερες να είναι στην ίδια θέση, κάτι που πραγματικά σου δένει τα χέρια και πρέπει να βγάλεις λαγούς από το καπέλο.

Η Ένωση πέρασε ήδη μια περίοδο που είχαν τραυματιστεί όλοι οι γκαρντ μαζί, ενώ τώρα από τους πέντε παίκτες που μπορούν να παίξουν στο ‘5’ έχει μείνει μόνο ένας, ο Μαυροειδής. Πρέπει να είναι κάποιο παγκόσμιο ρεκόρ οι τέσσερις από τους πέντε ψηλούς να είναι ταυτόχρονα με προβλήματα, που έχει σαν αποτέλεσμα να βγάζει ο Λίνος πολλά λεπτά σε μια θέση που είναι δύσκολο να ανταποκριθεί.

Ολόκληρο το σχόλιο μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ