21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ – BCL: Λογική κατάρρευση και δυσκόλεψε η πρόκριση (vid)

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις πολλές και σοβαρές απουσίες και κατ' επέκταση στη Νίζνι. Το ταξίδι στη Ρωσία έφερε μια μεγάλη σε έκταση ήττα και το κυριότερο, την ΑΕΚ στο 2-2 να έχει δύσκολο δρόμο μπροστά για να φτάσει στην πρόκρισης. Ο Θάνος Τσίμπος σχολιάζει στο enwsi.gr το πώς διαμορφώνεται η ευρωπαϊκή πραγματικότητα πλέον.

=============

Βαριά και αναμενόμενη ήττα για την ΑΕΚ στην Ρωσία απέναντι στην καλύτερη ομάδα του ομίλου που με νίκη ήθελε να σφραγίσει και μαθηματικά την πρόκριση στο Φάιναλ-8. Η Ένωση δεν μπόρεσε να βρει δυνάμεις και έστω να κοντράρει τους Ρώσους, με τα πράγματα να γίνονται πολύ δύσκολα για την συνέχεια.

 

Πέντε λεπτά άντεξε

Η ΑΕΚ παρατάχτηκε με την ίδια σύνθεση με το ματς της Τρίτης, αφού κανένας από τους παίκτες που είναι στην αποστολή (Ζήσης, Γιάνκοβιτς, Μαυροειδής) δεν μπόρεσε να παίξει έστω και λίγο ενώ και οι υγιείς παίκτες είχαν επιβαρυνθεί από το ματς της Τρίτης συν το επιπλέον ταξίδι. Η Βασίλισσα μπήκε δυνατά στην αρχή και προσπάθησε να πάρει τα ηνία του ματς κυρίως με τον εξαιρετικό Μωραΐτη αλλά μόλις η Νίζνι ανέβασε στροφές φαινόταν ξεκάθαρα ότι η ΑΕΚ δεν μπορούσε να ακολουθήσει. Κακά τα ψέματα η Ένωση αυτή την στιγμή και με την δεδομένη κατάσταση της δεν μπορεί να αντιμετωπίσει του Ρώσους που είναι μια πολύ δεμένη ομάδα, με υψηλό μπασκετικό IQ στο παιχνίδι της και με συγκεκριμένους ρόλους.

Η ταφόπλακα μπήκε στην τελευταία φάση του ημιχρόνου που ο Ρογκαβόπουλος έκλεψε την μπάλα αλλά έχασε το κάρφωμα και αμέσως η ΑΕΚ δέχτηκε τρίποντο στην λήξη και η διαφορά αντί να πάει στους 11 πήγε στους 16. Έτσι μετά από ένα τρίλεπτο στο 3ο δεκάλεπτο που η διαφορά πήγε πάνω από τους 20, ο προπονητής της ΑΕΚ αποφάσισε να κάνει συντήρηση σε όποιους παίκτες μπορούσε, αφού δεν υπάρχουν και λύσεις για όλες τις θέσεις.

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο στο enwsi.gr ΕΔΩ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ