23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ: Στο ΟΑΚΑ οι παίκτες, τρεις απόντες

H αναστάτωση στην ΑΕΚ συνεχίζεται, αλλά φαίνεται να γίνεται κάποιο βήμα μπροστά. Οι συναντήσεις της διοίκησης και του ίδιου του Μάκη Αγγελόπουλου με τους παίκτες δεν έφεραν κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα και προπόνηση δεν έγινε ούτε χθες. Σήμερα ξημέρωσε μια άλλη μέρα. Οι παίκτες προπονήθηκαν εκτός από τρεις: Τους Μέικον, Μορέιρα και Μόουζες.

Οι τρεις αυτοί παίκτες βρίσκονται στο ΟΑΚΑ, αλλά προπονούνται μόνοι τους. Ο καθένας αναζήτησε μια διαφορετική αιτιολογία για την απουσία του: Ο Μορέιρα ετοιμάζεται να φύγει γιατί έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ανγκόλας, ο Μόουζες είναι τραυματίας έτσι κι αλλιώς. Ο Μέικον απουσιάζει, γυμνάζεται μόνος του και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει ή αν θα απουσιάσει όπως και ο Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος κάνει ατομική.

Η ΑΕΚ παρακολουθεί πλέον και το τρίτο ημίχρονο του πέμπτου ημιτελικού ανάμεσα σε Λαύριο και Προμηθέα Πάτρας. Το Λαύριο νίκησε, πανηγύρισε την πρόκριση, αλλά ο Προμηθέας Πάτρας έχει υποβάλλει ένσταση και μάλιστα... τριπλή και πλέον το λόγο έχει ο αθλητικός δικαστής. Έτσι στην Ένωση περιμένουν να δουν και τυπικά ποιος θα είναι ο αντίπαλός τους στον μικρό τελικό της Basket League.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ