23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: Προτεραιότητα ο Λιμνιάτης

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα μετά το διαζύγιο με τον Ηλία Παπαθεοδώρου. Το βλέμμα τους σε έχει πέσει και πολύ μακριά από τον πάγκο της ομάδας για τη διαδοχή, εστιάζοντας στον Γιώργο Λιμνιάτη. Ο Έλληνας τεχνικός ήταν συνεργάτης του Παπαθεοδώρου και στους "κιτρινόμαυρους", αλλά και στις "μικρές" εθνικές ομάδες.

Η αρχική κρούση έγινε στον Λιμνιάτη, ο οποίος ακόμη δεν έχει απαντήσει. Ο βασικότερος λόγος είναι ηθικός, καθώς ο Παπαθεοδώρου είναι αυτός που τον έφερε ως συνεργάτη στην ΑΕΚ. Είναι κάτι που τον απασχολεί, όπως και η διάρκεια του συμβολαίου που θα του προταθεί. Αν θα είναι ως το τέλος της σεζόν, ή αν θα γίνει και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα έχει σήμερα ρεπό, αλλά στόχος της διοίκησης της ΑΕΚ είναι στην αυριανή προπόνηση να υπάρχει προπονητής, καθώς η ομάδα αντιμετωπίζει την Τετάρτη (14/4) τον Προμηθέα Πάτρας και έπεται ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό.

Στη λίστα της ΑΕΚ μετά το όνομα του Γιώργου Λιμνιάτη υπάρχει αυτό του Ηλία Ζούρου, με τον οποίο είχαν γίνει συζητήσει και το 2019, αλλά και αυτό του Ηλία Καντζούρη, ο οποίος κάνει πολύ καλή δουλειά φέτος στον Κολοσσό Ρόδου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ