21.8 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ-Περιστέρι: Ένταση σε παρκέ και εξέδρα, ζήτησαν εκκένωση οι διαιτητές! (vid)

Η ένταση είναι έκδηλη στα Λιόσια ανάμεσα σε ΑΕΚ και Περιστέρι, κάτι που αφορούσε το παρκέ, αλλά και την εξέδρα, με τους διαιτητές να ζητούν την εκκένωση των δύο σειρών πάνω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων, ώστε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ο ημιτελικός των Λιοσίων ανάμεσα σε ΑΕΚ και Περιστέρι για το Κύπελλο Ελλάδας είναι... καταδικασμένος να είναι έτοιμος σε κάθε στιγμή να σημειώσει κάποια «έκρηξη», με το κλίμα από το πρωί να είναι έντονο λόγω της αναβολής που ζήτησε η Ένωση και δεν πήρε, κάτι που προκάλεσε ένταση στην ομάδα και φάνηκε στο γήπεδο και την εξέδρα, με αφορμή ένα φάουλ που ζήτησε ο Στέφανος Δέδας.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ήταν έξαλλος με τους διαιτητές, φτάνοντας σχεδόν... στο κέντρο του γηπέδου και δεχόμενος τεχνική ποινή, ενώ μετά από εκείνη τη στιγμή, ακολούθησε άλλη μία, όπου ο ΜακΚρί σχεδόν... με τάκλιν έκανε αντιαθλητικό φάουλ στον Μπράιαν Ανγκόλα. Η φάση αυτή έφερε αντιδράσεις στους πάγκους και τις κερκίδες, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του Περιστερίου και οι διαιτητές να ζητήσουν προστασία.

Μετά από ορισμένα λεπτά, όπου η ένταση παράμεινε, οι διαιτητές αποφάσισαν την εκκένωση των δύο πρώτων σειρών πάνω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων, ώστε να συνεχιστεί το παιχνίδι, κάτι που έγινε χωρίς περαιτέρω παρατράγουδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ