21.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: Ο αυτοτραυματισμός του Αγγέλου (vids+pics)

Δεν του έφθανε η ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας, ο Βαγγέλης Αγγέλου αποχώρησε και τραυματίας στο αριστερό χέρι.

Ο προπονητής της «Ένωσης» χτύπησε στο ημίχρονο του δεύτερου ματς μεταξύ των δύο ομάδων για την πρώτη φάση των φετινών πλέι οφ της Basket League, στα αποδυτήρια του «PAOK Sports Arena», προφανώς όντας εκνευρισμένος. Αν και δεν δόθηκαν διευκρινίσεις από τους «κιτρινόμαυρους», αφέθηκε να εννοηθεί πως τα νεύρα του προκλήθηκαν από τα παράπονα που είχε από τους παίκτες του, για την απόδοσή τους απέναντι στους «ασπρόμαυρους».

 

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από τους Θεσσαλονικείς, με την προημιτελική σειρά να γίνεται 1-1 και να επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για τρίτο και τελευταίο παιχνίδι. Με την ΑΕΚ να έχει το πλεονέκτημα έδρας, ο 58άχρονος τεχνικός έκανε λόγο για έναν και μοναδικό στόχο, τη νίκη στην «παράταση», που εφόσον επιτευχθεί θα τους στείλει στους «4», με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

https://www.youtube.com/watch?v=9-kwOL8zKp0

Η ενημέρωση των «κιτρινόμαυρων» για την κατάσταση του προπονητή τους: «Προς ΜΜΕ: Επειδή ρωτάτε, και από ειλικρινές ενδιαφέρον. Ο Κόουτς όντως χτύπησε στο (αριστερό) χέρι στην ανάπαυλα του αγώνα. Του τοποθετήθηκε νάρθηκας. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις τις επόμενες ώρες. Τίποτε περισσότερο προσώρας. Είναι δύσκολη η νύχτα. Μην την κάνουμε δυσκολότερη. Και συν τοις άλλοις, συμπληρώνουμε ήδη μία ώρα αναμονής στα Σπάτα για τις αποσκευές. Τι άλλο εφέτος; Σας ευχαριστώ...».

https://www.youtube.com/watch?v=Dyv3xvYC6Lw



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ