18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ: Οι στιγμές της ιστορικής πρεμιέρας (pics+vids)

Το μήνυμα ήταν σαφές και μάλλον απευθυνόταν στους.. δύσπιστους. «Μπήκαμε σπίτι μας» έγραφε το πανό που δέσποζε πίσω από τα court seats στο κλειστό των Λιοσίων, το νέο σπίτι της ΑΕΚ που μετά από πολλά χρόνια... φιλοξενούμενη, νιώθει από χθες οικοδέσποινα. Ο κόσμος έσπευσε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της διοίκησης και περισσότεροι από 3.000 φίλαθλοι δημιούργησαν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και στο τέλος όλοι μαζί με την ομάδα πανηγύρισαν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, επί της Λάρισας.

 

 

Ο άνθρωπος που πίστεψε περισσότερο σε αυτή την εγκατάσταση, την επιδίωξε με πάθος και είδε το σχέδιό του να εκπληρώνεται ήταν ο Μάκης Αγγελόπουλος. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ είχε κάθε λόγο να είναι περήφανος, ενδεχομένως και συγκινημένος από αυτή την πρεμιέρα που σίγουρα θα γραφτεί στην ιστορία, ως μια σημαντική στιγμή της ομάδας επί των ημερών του.

 

Οι... άτυχοι υπό μία έννοια της βραδιάς ήταν οι άνθρωποι της Λάρισας. Πρακτικά τυχεροί ως μέλη της μπασκετικής κοινωνίας που συμμετείχαν σε ένα... πάρτι εγκαινίων ενός γηπέδου που μόνο καλό κάνει στο πρωτάθλημα, αλλά άτυχοι αφού έπεσαν σε μια ατμόσφαιρα που δεν ήταν και η πλέον συνηθισμένη στα εντός έδρας ματς της ΑΕΚ εδώ και χρόνια. Ο προπονητής των Θεσσαλών πάντως, που είχε περάσει ως παίκτης από την ΑΕΚ, Νίκος Παπανικολόπουλος, μόνο καλά λόγια είχε να πει.

Κάπως έτσι, η ΑΕΚ έζησε μια βραδιά που θα γραφτεί στα βιβλία της ιστορίας. Την έζησε κλείνοντας με πανηγυρισμούς και με την ελπίδα των μελών της ομάδας να υπάρχει η ίδια ατμόσφαιρα και στα επόμενα παιχνίδια και όχι μόνο στην ελκυστική πρεμιέρα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ