21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ-Λάρισα 81-69: “Πάρτι” με Κολόμ και Γέλοβατς! (pics+vids)

Ιστορική πρώτη νίκη για την ΑΕΚ! Οι "κιτρινόμαυροι" στην πρώτη αναμέτρηση στο νέο τους "σπίτι" στα Άνω Λιόσια, έστησαν... πάρτι εγκαινίων με καλεσμένη τη Λάρισα, που της έβαλε δύσκολα για ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού. Η ΑΕΚ όμως βρήκε τον τρόπο να κάνει... ποδαρικό με το "δεξί" στο νέο της γήπεδο επικρατώντας της Λάρισας με 81-69, έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Κίνο Κολόμ και Στεφάν Γέλοβατς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ΑΕΚ να εμφανίζεται νευρική στο παρκέ και την καλά διαβασμένη Λάρισα να εκμεταλλεύεται αυτό το γεγονός, φτάνοντας να προηγείται στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με τρεις (20-23). Στη δεύτερη περίοδο το σκορ παρέμεινε χαμηλά με τις δύο ομάδες να είναι άστοχες από την περιφέρεια και την ΑΕΚ ωστόσο να βρίσκει τον τρόπο να πάει προηγούμενη στα αποδυτήρια με διαφορά επτά πόντων (36-29).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι "κιτρινόμαυροι"... πάτησαν το γκάζι προηγήθηκαν ακόμη και με 14 πόντους (50-36, 27'), ωστόσο είδαν τη Λάρισα να επιστρέφει στο ματς και να κλείνει το δεκάλεπτο με διαφορά έξι πόντων (56-50). Η ΑΕΚ στην τελευταία περίοδο, ανέκτησε αρχικά και αύξησε εν συνεχεία τη διαφορά με μαέστρο Κολόμ και εκτελεστή Γέλοβατς από την περιφέρεια, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται 81-69 υπέρ των γηπεδούχων.  

 

Ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ: Ο Κίνο Κολόμ. Μπορεί ο Στεφάν Γέλοβατς να έκανε μεγάλο ματς, όντας ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με απόλυτη ευστοχία σε σουτ τριών πόντων (4/4), ωστόσο ο Κίνο Κολόμ πρόσφερε σε όλους τους τομείς σκοράροντας 16 πόντους, μαζεύοντας 8 ριμπάουντ και μοιράζοντας 7 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 20-23, 36-29, 56-50, 81-69

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά της αναμέτρησης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ