17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ: Οι παρεμβάσεις και η ανάγκη για να αρχίσει να κερδίζει (vid)

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο της Basket League παίζοντας για πρώτη φορά υπό την καθοδήγηση του Βαγγέλη Αγγέλου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι πρώτες αλλαγές φάνηκαν και o Θάνος Τσίμπος στο enwsi.gr σχολίασε τα δείγματα και κυρίως τα πρέπει που υπάρχουν για τη συνέχεια και τα πλέι οφ.

=============================

ΑΕΚ έκλεισε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με ήττα, την 4η συνεχόμενη και πήρε την 4η θέση στην βαθμολογία. Σίγουρα ο τελευταίος μήνας ήταν καταστροφικός με την ομάδα σχεδόν να καταρρέει και από εκεί που διεκδικούσε την 2η θέση, τελικά κατέληξε πίσω από Λαύριο και Προμηθέα. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έκανε και το επίσημο ντεμπούτο του ο Βαγγέλης Αγγέλου, παρουσιάζοντας κάποιες αλλαγές στο παιχνίδι της ομάδας που λογικά θα δούμε περισσότερο στην συνέχεια. Το θέμα είναι οτι απο εδώ και στο εξής άλλη ήττα θα είναι καταστροφική.

Σαν φιλικό

Το παιχνίδι εξαρχής ήταν δύσκολο απέναντι στον Παναθηναϊκό και αν προσθέσουμε και ότι ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, το μετέτρεψε σε έναν αγώνα επίδειξης αφού οι άμυνες ήταν κάτι παραπάνω από χαλαρές. Όπως είπε και ο Βαγγέλης Αγγέλου, αρχικό του μέλημα αυτές τις πρώτες δέκα μέρες που βρίσκεται στην ομάδα, ήταν να δει σε επίπεδο καταπόνησης ήταν ο κάθε παίκτης σωματικά αλλά και ψυχολογικά, ώστε να τον χειριστεί ανάλογα. Οι πολλοί τραυματισμοί και οι υπερπροσπάθεια κάποιων παικτών τους έχει αφήσει σημάδια που πρέπει να γιατρευτούν ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο του Θάνου Τσίμπου από το enwsi.gr ΕΔΩ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ