19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ: Οι παίκτες θα ζητήσουν επαφή με τη διοίκηση για το οικονομικό

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε χθες την προσπάθειά της για πρόκριση στους τελικούς των πλέι οφ και διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Με την προσπάθεια να είναι κατά κοινή ομολογία πολύ καλή, αλλά να μη φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό που δεν δείχνει να ολοκληρώνει, είναι η επιβολή ban από το διαιτητικό δικαστήριο της FIBA. Με απλά λόγια, τη δικαίωση πρώην εργαζόμενων, παικτών και προπονητών οι οποίοι έφυγαν έχοντας; λαμβάνειν, προσέφυγαν στα δικαστήρια και δικαιώθηκαν.

Το όγδοο BAN που επιβλήθηκε στην ΑΕΚ από μόνο του συνιστά μια ανησυχητική κατάσταση. Οχι μόνο επειδή προκαλεί εύλογα ερωτήματα για το πώς θα μπορέσουν όλα αυτά να ρυθμιστούν και να μπορεί η ομάδα να κάνει μεταγραφές για την επόμενη σεζόν. Κυρίως όμως επειδή και οι φετινοί εργαζόμενοι είναι πίσω στις πληρωμές και βλέπουν μια δύσκολη κατάσταση, που δεν εγγυάται και τι δική τους πληρωμή.

Οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν συζητήσει μεταξύ τους και δεσμευτεί ότι το οικονομικό, όσο κι αν είναι πρωτεύον για κάθε εργαζόμενο, θα έμπαινε στην άκρη στη διάρκεια των ημιτελικών και του μεγάλου αγωνιστικού στόχου. Ηταν φανερό από την όλη παρουσία των «κιτρινόμαυρων» ότι αυτό συνέβη. Πλέον, μπορεί να επανέλθει σε επίπεδο επαφής με τη διοίκηση για να τα βάλουν κάτω και να δουν τι πλάνο υπάρχει από την πλευρά της, τι χρονοδιάγραμμα και ποιες δεσμεύσεις μπορούν να δοθούν.

 Λογικά από σήμερα κιόλας, πάντως σίγουρα πριν τους μικρούς τελικούς θα ανοίξει μια τέτοια κουβέντα, τουλάχιστον αυτό θα επιδιωχθεί. Μέχρι τότε δεν υπάρχει πρόθεση για οποιαδήποτε άλλη ενέργεια, αφού θα ήταν και κάπως περίεργο να προηγηθούν αυτές των όποιων εξηγήσεων δοθούν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ