16.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: Ξέρει να μην παραδίνεται, πρέπει να μην παρασυρθεί (vids)

Η ΑΕΚ βρίσκεται με το «πρέπει» να την πιέζει για τον αυριανό τέταρτο ημιτελικό των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό. Η χθεσινή ήττα της έφερε το 2-1 για τον αντίπαλο που χρειάζεται άλλη μια νίκη και ο Βαγγέλης Αγγέλου με τους παίκτες του θέλουν να ισοφαρίσουν για μία ακόμα φορά και να οδηγήσουν τη σειρά στο πέμπτο ματς. Ο Θάνος Τσίμπος σχολίασε στο enwsi.gr την χθεσινή αναμέτρηση, αγωνιστικά και... εξωαγωνιστικά.

===========================

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό στο 3ο ματς της σειράς και έχασε με 94-83. Η Ένωση παρόλο που προσπάθησε αρκετά δεν κατάφερε να πιάσει τα ίδια στάνταρ απόδοσης με το προηγούμενο παιχνίδι και έχασε από έναν Παναθηναϊκό που την σκότωσε από την γραμμή του τριπόντου.

 

Κακό 1ο ημίχρονο

Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο, είχε εγκλωβιστεί από την άμυνα του Παναθηναϊκού και δεν είχε σωστές επιλογές στην επίθεση. Η επιθετική άμυνα των πρασίνων είχε βραχυκυκλώσει την κυκλοφορία της μπάλας και όλα τα σουτ ήταν πάνω σε άμυνα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θέλησε να αποκόψει από την υπόλοιπη ομάδα τον Μέικον βάζοντας έναν παίκτη να του αρνείται την υποδοχή πάσας, έτσι καθυστερούσε η ομάδα να αναπτυχθεί και σούταρε στο τέλος των επιθέσεων κάτω από κακές προϋποθέσεις. Εκτός όμως από αυτό τα στοιχεία που της έδωσαν την νίκη στον 2ο αγώνα, δηλαδή η αποτελεσματικότητα στο ένας εναντίον ενός μετά από αλλαγές στην άμυνα, απέναντι στα ψηλά κορμιά του Παναθηναϊκού δεν βγήκαν. Ο Γκίκας παρόλο που πήρε πολλές προσπάθειες ήταν άστοχος, το ίδιο και οι υπόλοιποι παίκτες (σε κάποιο σημείο η ΑΕΚ είχε 1/10 τρίποντα) έτσι αναγκαστικά ακολουθούσε. Για άλλο ένα ημίχρονο έκανε πάρα πολλά λάθη που της στοίχισαν αφού με τα 9 που έκανε, προσέφερε στον ΠΑΟ 13 πόντους ενώ εκείνη πέτυχε μόνο έναν.

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο από το enwsi.gr ΕΔΩ.

 

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ