20 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: Η λεπτή γραμμή μετά τη χειρότερη βραδιά (vid)

Η ΑΕΚ επιστρέφει από την πιο... καταστροφική βραδιά της σεζόν. Η ήττα στην Αγκυρα, όπως και η απώλεια της διαφοράς, σε συνδυασμό με τη νίκη του Στρασβούργου στην έδρα της Νίζνι, απέκλεισε τους «κιτρινόμαυρους» από τη συνέχεια του BCL. Ο Θάνος Τσίμπος σχολίασε στο enwsi.gr την επόμενη ημέρα όπως διαμορφώνεται και για το υπόλοιπο της σεζόν.

 

===========

Οδυνηρό βράδυ για την ΑΕΚ στην Τουρκία, όπου έχασε το παιχνίδι αλλά και την διαφορά των 9 πόντων που είχε κερδίσει στο ΟΑΚΑ. Το κακό βράδυ ολοκληρώθηκε με την νίκη της Στρασμπούργκ στην Ρωσία που οδήγησε στον αποκλεισμό από το Φάιναλ-8. Μια ΑΕΚ αγνώριστη, δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να πάρει τον έλεγχο και έχασε δίκαια.

Κακό βράδυ για όλους στην ΑΕΚ

Συνήθως στις ήττες όταν ξαναβλέπεις το παιχνίδι εντοπίζεις τα στοιχεία εκείνα που δεν έκανε καλά η ομάδα και λες αυτά έφταιξαν. Στο χθεσινό παιχνίδι πραγματικά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις αφού όλα μα όλα έγιναν λάθος. Από την απόδοση των παικτών μέχρι την διαχείριση από τον πάγκο. Η Ένωση, εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο που μπόρεσε να σταθεί υποτυπωδώς στο ματς, βρισκόταν συνέχεια πίσω στο σκορ και όσο περνούσε ο χρόνος έδειχνε ότι και τρεις μέρες να παίζανε δεν θα το γύριζε το ματς.

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο ΕΔΩ.

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ