20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ: Ημέρα της κρίσης για τον Μορέιρα (vid)

Ενα μεγάλο ερωτηματικό, το οποίο όλοι στην ΑΕΚ ελπίζουν να μην εξελιχθεί σε «αγκάθι», υπάρχει ένα 24ωρο πριν από τον τέταρτο ημιτελικό των πλέι οφ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ο Γιανίκ Μορέιρα, «στυλοβάτης» της ΑΕΚ στο προχθεσινό ματς αλλά όχι μόνο αυτό αφού οι λύσεις στους ψηλούς έχουν περιοριστεί σημαντικά, θα δώσει σήμερα... δικαστική μάχη για να αποφύγει ποινή αποκλεισμού από αγώνα.

Ο σέντερ της ΑΕΚ γράφτηκε στο φύλλο αγώνα από τους διαιτητές της προχθεσινής αναμέτρησης, με την κατηγορία της εξύβρισής τους μετά τη λήξη. Οσο... συνηθισμένη κι αν είναι η βρισιά που αναγράφεται, από την ώρα που θα γίνει αποδεκτή από τον δικαστή έχει δεδομένη την ποινή της μίας αγωνιστικής. Σήμερα το μεσημέρι έχει προσδιοριστεί η εκδίκαση της υπόθεσης, με την ΑΕΚ να ετοιμάζει την υπερασπιστική γραμμή για την αντίκρουση των αναγραφόμενων στο φύλλο αγώνα, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να πείσει τον δικαστή.

Η απόφαση μπορεί να βγει μέσα στην ημέρα, αλλά δεν αποκλείεται να πάει και αύριο λίγες ώρες πριν από το ματς. Ετσι κι αλλιώς ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες τους έχουν αρχίσει την προετοιμασία του αυριανού αγώνα με... δύο εκδοχές και περιμένουν ελπίζοντας κι αυτοί ότι θα έχουν στη διάθεσή τους τον βασικό τους σέντερ.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ