18 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ – Δέδας: Ζήτησε να φύγει από τη Χάποελ για την «Ενωση»!

Ενδιαφέρον στα πρόθυρα υπογραφών θέλουν δημοσιεύματα από το Ισραήλ να υπάρχει μεταξύ της ΑΕΚ και του Στέφανου Δέδα. Η φήμη ολοένα και εντείνεται τις τελευταίες ημέρες, με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από τη χώρα, να αναφέρουν ότι ο Δέδας ζήτησε από τη διοίκηση της Χάποελ να τον αφήσει ελεύθερο για να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Το ελληνικό μέτωπο της ιστορίας είναι κάπως πιο περίπλοκο, αφού σε πρώτη φάση η ΑΕΚ πρέπει να δει ότι είχε αποτέλεσμα η μεγάλη προσπάθεια που έκανε για να καταθέσει πλήρη φάκελο στον ΕΣΑΚΕ και να προχωρήσει η διαδικασία αδειοδότησής της για το επόμενο πρωτάθλημα. Από 'κει και πέρα θα αρχίσει ο σχεδιασμός με πρώτο και κύριο ζητούμενο τον προπονητή που θα τον κάνει.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει λόγο στις εξελίξεις, αφού έχει εκτιμηθεί η προσπάθεια και το αποτέλεσμα που έφερε στο τέλος της σεζόν και στο διάστημα της συνεργασίας τους. Ο Δέδας είναι η δυνατή υποψηφιότητα που έχει πάρει πρόκριμα από πολλούς, έχοντας πια μεγάλο και σαφές δείγμα της δουλειάς του σε Τουρκία και Ισραήλ, όντας και γνώστης του BCL που παραδοσιακά αποτελεί στόχο της ΑΕΚ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ