23.7 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Δέδας: Προπονητής της χρονιάς στο Ισραήλ! (pic)

Η Χάποελ Χολόν του Στέφανου Δέδα πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά της Winner League, κατακτώντας τη Βαλκανική λίγκα, αλλά και φτάνοντας στο Final 8 του Basketball Champions League, και ως αποτέλεσμά αυτής της πορείας, ο Έλληνας προπονητής βραβεύτηκε ως ο καλύτερος προπονητής της φετινής σεζόν στο Ισραήλ!

Η φανταστική σεζόν του Στέφανου Δέδα τον είδε να αγγίζει το βραβείο του προπονητή της σεζόν στο Champions League, όμως η διάκριση αυτή τον περίμενε σε μία άλλη διοργάνωση. Μπορεί η Γκιλμπόα Γκαλίλ να έβαλε τέλος στην πορεία του προς τους τελικούς του πρωταθλήματος του Ισραήλ, όμως η χρονιά αυτή ξεπέρασε κάθε προσδοκία για την ομάδα του Χολόν, και κάπως έτσι, ο Έλληνας κόουτς κέρδισε την μεγαλύτερη διάκριση για προπονητή στην χώρα του Ισραήλ.

"Είναι μεγάλη τιμή που έχω επιλεχθεί ως ο προπονητής της χρονιάς στο Ισραήλ και την Winner League. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε όλους στην Χάποελ Χολόν που ήταν δίπλα μου και με στήριξαν όλη αυτήν την φανταστική σεζόν, στο σταφ και τους παίκτες μου και φυσικά σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας για την στήριξή τους."  θα γράψει στο μήνυμά του στο Twitter ο Στέφανος Δέδας.

https://twitter.com/StefanosDedas/status/1404762287534186501

Συγχαρητήρια ανάρτηση έκανε και η ομάδα του Στέφανου Δέδα με τη Χολόν να αναφέρει: "Φιναλίστ για προπονητής της χρονιάς στο Champions League, προπονητής της χρονιάς στη Winner League. Ένας απίστευτος χρόνος, Στέφανε Δέδα"

https://twitter.com/HapoelHolonBC/status/1404762420594229260



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ