20.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: Για να σηκώσει κεφάλι θέλει στήριξη και ψυχραιμία (vid)

Η ΑΕΚ έχασε και στο πρωτάθλημα, εντός έδρας από το Λαύριο και βλέπει την αποστολή της και στο πρωτάθλημα να δυσκολεύει. Η χρονιά εξελίσσεται άσχημα για τους «κιτρινόμαυρους» που έχουν μείνει με έναν στόχο και πολλά προβλήματα. Το enwsi.gr σχολιάζει το πώς διαμορφώνεται η κατάσταση και τι χρειάζεται για τη συνέχεια.

================

Άλλη μια ήττα για την ΑΕΚ που μετά τον στόχο της Ευρώπης, φαίνεται ότι χάνει και τον στόχο της 2η θέσης, μετά την δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα απέναντι στην εξαιρετική ομάδα του Λαυρίου. Τα πράγματα δυσκολεύουν από εδώ και πέρα με την Ένωση να πρέπει να κάνει μεγάλες νίκες αν θέλει να μην βγει 4η στην κανονική περίοδο.

Στο ίδιο έργο θεατές

Δεν έχει κάτι διαφορετικό αυτό το ματς από τα προηγούμενα που έχουμε δει αυτόν τον μήνα. Η ΑΕΚ ήταν καλή για 25-27 λεπτά και ήλεγχε τον αγώνα, πηγαίνοντας τον εκεί που την συμφέρει. Είχε επιβάλλει τον ρυθμό της, είχε κόψει τους πόντους από αιφνιδιασμό, που είναι το μεγάλο όπλο του Λαυρίου και προηγούταν στο σκορ. Κάπου εκεί τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν, χάθηκε η αμυντική συνοχή και οι παίκτες του Λαυρίου τρυπούσαν εύκολα την άμυνα της ΑΕΚ και κατάφεραν με ένα τρομερό 3ο δεκάλεπτο που σκόραραν 28 πόντους να γυρίσουν το ματς.

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο του Θάνου Τσίμπου ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ