18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: Αρχισε αποχή, δραματική σύσκεψη, αγωνία για το μέλλον

Πολύ άσχημη τροπή παίρνουν τα πράγματα στην ΑΕΚ και πλέον υπάρχει ανησυχία για το μέλλον της ομάδας στη Basket League. Η συνάντηση που ζήτησαν οι παίκτες με τη διοίκηση για να πάρουν χρονοδιάγραμμα και εγγυήσεις για την αποπληρωμή των χρεών που υπάρχουν προς αυτούς, έγινε αλλά οδήγησε σε αδιέξοδο. Οσα τους υποσχέθηκε ο Γιώργος Χήνας, που εκπροσώπησε τη διοίκηση αφού δεν παρέστη ο Μάκη Αγγελόπουλος, δεν ικανοποίησαν κανέναν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα όσα άκουσαν δεν τους κάλυψαν, συγκεκριμένα το να δεχτούν την επόμενη εβδομάδα μια πρόταση για σταδιακή έναρξη της αποπληρωμής, και έτσι κοινοποίησαν την απόφασή τους να απέχουν εφεξής και μέχρι να υπάρξει λύση των εκδηλώσεων της ομάδας. Σε πρώτη φάση είπαν ότι θα απέχουν από τις προπονήσεις και θα συμμετέχουν στους αγώνες, για να μην υπάρξει ο κίνδυνος υποβιβασμού της ομάδας.

Αυτή την ώρα και αφού ματαιώθηκε η σημερινή προπόνηση, οι παίκτες παραμένουν στα αποδυτήρια και συσκέπτονται για να δουν τα επόμενα βήματα και πιθανούς νέους τρόπους αντίδρασης.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ