23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: Απαλλάχτηκε από τον αθλητικό δικαστή, έκλεισε την εκκρεμότητα

«Καθαρή» βγήκε η ΑΕΚ από το αθλητικό... δικαστήριο του ΕΣΑΚΕ, εκεί όπου το Δ.Σ. του συνδέσμου είχε στείλει την υπόθεσή της, αφού στην δεύτερη τακτική εξέταση του φακέλου είχε διαπιστώσει μη εξυπηρέτηση των διακανονισμών με τους Γιόνας Ματσιούλις και Ματο Λοτζέσκι.

Η επιτροπή προ - αδειοδότησης που έχει συσταθεί φέτος στον ΕΣΑΚΕ είχε διαπιστώσει ελλείψεις στην πρόσφατη εξέταση, σε σχέση με όσα έπρεπε να έχουν γίνει μετά από την πρώτη έγκριση που είχε δοθεί πριν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Προφανώς και όσα διαπίστωσε έπεισαν τα μέλη του Δ.Σ. που παρέπεμψε την υπόθεση στον δικαστή, αλλά και προφανώς στις μέρες που μεσολάβησαν, η ΑΕΚ κατάφερε να λύσει την εκκρεμότητα. Η δεύτερη εξήγηση, είναι να είχε προσκομίσει εξ αρχής η ΑΕΚ τις αποδείξεις και να μην τις... κατάλαβε η επιτροπή. Δεν αποκλείεται δηλαδή να υπήρξαν εκκρεμότητες με τους συγκεκριμένους από προηγούμενη χρονιά και όχι από το 2020-21 που ήταν η μοναδική αρμοδιότητα ελέγχου της νεοσύστατης επιτροπής.

Οπως και να 'χει η ΑΕΚ συνεχίζει με τους βαθμούς που έχει μαζέψει στα γήπεδα και δεν κινδυνεύει με αφαίρεση, σίγουρα μέχρι περίπου τα τέλη Φεβρουαρίου όταν και θα υπάρξει η τρίτη εξέταση των φακέλων όλων των ομάδων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ