15.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Η αφαίρεση βαθμών… κρέμεται πάνω από την ΑΕΚ

Η εκδίκαση της υπόθεσης που είχε στείλει ο ΕΣΑΚΕ στον αθλητικό δικαστή έγινε σήμερα για παρατυπίες στην εξυπηρέτηση διακανονισμών της ΑΕΚ με μέλη της περσινής ομάδας και η ποινή αφαίρεσης βαθμών μοιάζει να βρίσκεται ακόμα πιο κοντά.

Οι «κιτρινόμαυροι» ενώ παρουσίασαν οριστικά διευθετημένη την υπόθεση του Βαγγέλη Αγγέλου δεν έπραξαν το ίδιο για τους  Γιόνας Ματσιούλις και Ματ Λοτζέσκι. Παρουσίασαν μεν κάποια χαρτιά, δεν έπεισαν δε όπως προκύπτει ότι είναι συνεπείς όπως ορίζει ο νόμος, ο οποίος και προβλέπει αφαίρεση ενός βαθμού για κάθε περίπτωση που δεν έχει υπάρξει συνέπεια.

Οι αποφάσεις του δικαστή μπορεί να ανακοινωθούν ακόμα και αύριο και μετά από αυτές, υπάρχει ένα επιπλέον χρονικό περιθώριο κάποιων ημερών να λυθεί το ζήτημα και να επιστραφούν οι βαθμοί. Αν περάσει αυτό το όριο, τότε οι όποιες ποινές θεωρούνται οριστικές.

Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Ηρακλή που είχε δύο υποθέσεις. Η μία θεωρείται απλή και οι πληροφορίες λένε ότι λύθηκε. Η άλλη όμως κρίνεται ιδιαίτερα περίπλοκη και δεν έχει γίνει γνωστό το αν και πώς εξηγήθηκε και τι συνέπειες μπορεί να έχει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ