20.1 C
Athens
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024

Αγωνία για την υγεία του Ίνγκραμ

Ο Μπράντον Ίνγκραμ έχει τεθεί νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά το πιο σημαντικό θέμα είναι η υγεία του παίκτη, που ταλαιπωρείται από μια θρόμβωση στον ώμο του, που μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη αν δεν προσέξει.

Είναι στιγμές, που καταλαβαίνει κανείς πως οι επαγγελματίες αθλητές είναι ικανοί να υποπέσουν σε ασθένειες σπάνιες, που δεν μπορεί να γνωρίσουν ουσιαστικά άλλες κατηγορίες ανθρώπων. Μία τέτοια είχε ο Κρις Μπος, ο οποίος υπέφερε από το σύνδρομο DVT, το οποίο ουσιαστικά πρόκειται για μια βαθιά φλεβιτική θρόμβωση, η οποία είναι αρκετά πιθανό να διεμβολίσει τους πνεύμονες, έχοντας την ικανότητα ακόμη και να αφαιρέσει τη ζωή σε έναν άνθρωπο. Μια ασθένεια, που μπορεί να ταλαιπωρήσει συνήθως άτομα ακίνητα σε καταστάσεις, όπως οι πτήσεις.

Η καριέρα του Μπος τελείωσε, ουσιαστικά, εξαιτίας αυτού του προβλήματος και ο Μπράντον Ίνγκραμ δικαιολογημένα αγωνιά. Οι 21χρονος «άσος» των Λέικερς διαγνώστηκε με αυτή την ασθένεια, η οποία βέβαια σε αντίθεση με τον Μπος, που εντοπίστηκε στο πόδι του, βρέθηκε στο χέρι και συγκεκριμένα στον ώμο. Η κατάστασή του δεν εμπνέει μεγάλη ανησυχία προς το παρόν, αλλά σίγουρα στο μυαλό του νεαρού φόργουορντ θα περνά και το χειρότερο σενάριο, έχοντας άμεσα την υποχρέωση να υποβληθεί σε θεραπεία.

Το σίγουρο είναι, ότι χάνει τη σεζόν. Και τώρα αρχίζει τον αγώνα του, ώστε να επιστρέψει στην ενεργό δράση...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ