18.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Αγραβάνης: «Δεν είχαμε καθόλου ενέργεια»

Ο Προμηθέας Πάτρα γνώρισε βαριά ήττα από τη Μονακό εκτός έδρας και ο Δημήτρης Αγραβάνης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, έκανε λόγο για έλλειψη ενέργειας.

«Νομίζω πως ξεκάθαρα σήμερα για εμάς ήταν θέμα έλλειψης ενέργειας. Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Ελλά για το Κύπελλο κι ένα δύσκολο ταξίδι, δεν είχαμε μέρες να ξεκουραστούμε και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Θέλαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, για να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, αλλά δεν μπορέσαμε. Ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και συνεχίζουμε, γιατί έχουμε σημαντικούς αγώνες μπροστά μας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο EuroCup. Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί μετά από αυτό το παιχνίδι και θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

Όταν ρωτήθηκε για  την παρουσία της Μονακό στην αναμέτρηση και τη δική της απόδοση ο Αγραβάνης απάντησε: «Η Μονακό ήταν γεμάτη ενέργεια από την πρώτη στιγμή. Περίμεναν αυτό το παιχνίδι η ομάδα μετά την ήττα που είχε γνωρίσει στον προηγούμενο αγώνα της και με εμάς έπαιξαν πολύ καλύτερα. Δεν ήταν όμως μόνο η Μονακό. Κι εμείς δεν είχαμε πολύ ενέργεια και δεν αντιδράσαμε όπως θα έπρεπε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ