16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αγραβάνης: «Δεν υπάρχει μυστικό»

Ο Γιάννης Αγραβάνης πραγματοποιεί πολύ καλή χρονιά μέχρι στιγμής, τόσο με το Μεσολόγγι που ξεκίνησε τη σεζόν, όσο και με τον Προμηθέα που αγωνίζεται από όταν τελείωσε ο δανεισμός τους, μετρώντας 8.3 πόντους, με 3.0 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 1.3 κλεψίματα κατά μέσο όρο μέχρι στιγμής. 

Ο νεαρός γκαρντ/φόργουορντ μίλησε στην ιστοσελίδα του Προμηθέα Πάτρας, τόσο για την σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, όσο και για το παιχνίδι που έρχεται το Σάββατο (06/02) με την Λάρισα για τη 14η αγωνιστική της Basket League

- Ποιο ήταν το μυστικό της νίκης επί του Παναθηναϊκού ;  

«Πιστεύω δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μυστικό. Προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι, καθώς είμαστε μια «καινούργια» ομάδα, αφού έχουν γίνει και πολλές αλλαγές στο ρόστερ από την αρχή της χρονιάς και δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι».   

- Το γεγονός πως έχετε γυρίσει 2 φορές τις τελευταίες μέρες, ματς μέσα σε λίγα λεπτά, σημαίνει κάτι; 

 «Νομίζω δείχνει ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να παρατήσουμε κανένα παιχνίδι, ανεξαρτήτως σκορ και ότι παρά τα όποια λάθη έχουμε κάνει, μέχρι τα τελευταία λεπτά του αγώνα είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για να κερδίσουμε». 

- Είσαι στην ομάδα ενάμιση μήνα. Πιστεύεις πως έχεις μπει στο κλίμα του Προμηθέα;

 «Σίγουρα έχω μπει στο κλίμα της ομάδας, νιώθω πολύ καλά και είμαι έτοιμος να βοηθάω την ομάδα οποιαδήποτε στιγμή μου ζητηθεί». 

- Το Σάββατο υπάρχει ένα δύσκολο παιχνίδι στη Πάτρα με την Λάρισα. Πιστεύεις πως χρωστάτε κάτι από την ήττα του α΄ γύρου; 

«Η Λάρισα είναι μια πολύ μεστή ομάδα και το έχει δείξει με τα φετινά της αποτελέσματα. Σίγουρα το ότι μας κερδίσανε όμως στον α΄ γύρο, μας δίνει επιπλέον κίνητρο και πείσμα στο να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και να είμαστε εμείς αυτοί που θα κερδίσουμε το Σάββατο».

- Την άλλη εβδομάδα θα κριθεί, μέσα σε λίγα μόλις 24ωρα το Κύπελλο Ελλάδας. Τι θα πρέπει να έχει ο Προμηθέας για να κατακτήσει το τρόπαιο;

 «Όπως είπα παίζουμε με τη Λάρισα, ένα σημαντικό αγώνα το Σάββατο και πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και βήμα-βήμα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Όπως σε κάθε αγώνα, έτσι και στο Κύπελλο Ελλάδας θα πρέπει να δώσουμε το 100% και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Όμως προέχει η μάχη με την Λάρισα. Μετά θα μιλήσουμε για το Κύπελλο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ