20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αγγέλου: «Χωρίς επανάληψη ο μουσικός ξεχνάει το κομμάτι» (vid)

O Ιωνικός πήγε στην Πάτρα με 10 παίκτες για να αντιμετωπίσει τον Προμηθέα, προερχόμενος και από δύσκολη προετοιμασία αφού υπάρχουν πολλές απουσίες. Ο τραυματισμός του Αντώνη Κόνιαρη μετά και την αποχώρηση του Ανταμ Σμιθ έχουν δημιουργήσει λειψανδρία ειδικά στην περιφέρεια και ο Βαγγέλης Αγγέλου αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν.

«Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, είχαμε 2-3 λάθος προσαρμογές σε άμυνες στον Γιαννόπουλο, γενικά κάποιες λάθος αμυντικές αποφάσεις. Ηταν ανταγωνιστικό βέβαια το παιχνίδι και είναι καλό αυτό για τους παίκτες. Εμείς όμως, εδώ και δύο εβδομάδες δε μπορούμε ούτε 5-5 να παίξουμε στις προπονήσεις. Το μπάσκετ είναι σαν τον... μουσικό. Οταν δεν παίζει το κομμάτι, το ξεχνάει. Δε γίνεται να μην κάνεις πρόβα. Εμείς δεν κάνουμε για διαφόρων ειδών ατυχίες και προβλήματα. Τηρουμένων των αναλογιών οι παίκτες προσπάθησαν πολύ. Χάθηκαν πολλές βολές, λέι απ, υπήρξαν λάθη σε αμυντικές αποφάσεις, αλλά όταν δεν κάνεις επανάληψη αυτό συμβαίνει.

Και ο Προμηθέας βέβαια ερχόταν από μεγάλη αποχή και του αξίζουν συγχαρητήρια, θέλει παιχνίδια για να βρει ρυθμό. Εμείς έχουμε καλό κλίμα ως προς τη διαχείριση του άγχους, της πίεσης και του στρες που χρειάζονται στον αθλητισμό. Δε μπορούμε όμως να δουλέψουμε τα σενάρια του παιχνιδιού, να τα διορθώσουμε και να συμμετέχουμε όπως θέλουμε». 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ