17 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Αβέβαιο το μέλλον του Πέτροβιτς στην Κροατία

Άγνωστο παραμένει εάν ο Άτσο Πέτροβιτς θα συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής Κροατίας μετά τον αποκλεισμό της από τα προημιτελικά του 40ού Ευρωμπάσκετ.

Η «Χρβάτσκα» γνώρισε οδυνηρή ήττα από τη Ρωσία και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, με αποτέλεσμα η θέση του ομοσπονδιακού προπονητή να κρίνεται πλέον επισφαλής. Υπήρχαν ενδείξεις πως ο Άτσο Πέτροβιτς θα ανακοίνωνε την παραίτησή του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, αλλά αυτό δεν συνέβη. Όπως εξήγησε ο ίδιος, μιλώντας στους Κροάτες δημοσιογράφους μετά τη συνέντευξη Τύπου, η συνέχιση ή μη της συνεργασίας του με την Κροατική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θα κριθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

«Έχουμε δεσμευτεί προφορικά με την ομοσπονδία, πως ύστερα από κάθε μεγάλη διοργάνωση θα διαπραγματευόμαστε εκ νέου για το εάν θα παραμένω στη θέση του ομοσπονδιακού. Δεν έχουμε συμβόλαιο. Αυτό θα κάνουμε και τώρα, μόλις επιστρέψω στην Κροατία. Τα χρονικά περιθώρια πάντως είναι στενά τώρα, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες λήγει η προθεσμία για τη λίστα με τους παίκτες και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου εν όψει των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019», παραδέχθηκε o 58άχρονος προπονητής.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ