27.4 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Αίας Ευόσμου για Γυμνόπουλο : «Δεν θα δεχθούμε από κανέναν να μπει σε θέση εκβιασμού και απειλών»

Πόλεμος χωρίς τέλος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη διοίκηση του Αία Ευόσμου και τον προπονητή της αντρικής ομάδας, Φοίβο Γυμνόπουλο, και ειδικά μετά την τοποθέτηση του τελευταίου στην προσωπική του σελίδα, πριν από λίγη ώρα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με αιχμηρή της ανακοίνωση, τόνισε ότι αιφνιδιάστηκε από την τοποθέτηση του, ενώ αναφέρθηκε ότι δεν θα δεχθεί να μπει σε θέση εκβιασμού και απειλών από κανέναν. Όπως δείχνει η κατάσταση, το διαζύγιο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Αναλυτικά :

«Η διοίκηση του συλλόγου μας μενει άναυδη και πιάνεται εξ απηνης με τις δηλώσεις του προπονητή της Φοίβου Γυμνοπουλου και βρισκεται προ τετελεσμενων γεγονότων όσον αφορά την έκβαση της συνεργασίας με τον σύλλογο καθώς ο προπονητής μας είχε την αμεριστη στηριξη μας, παρ' ότι τα αποτελέσματα δεν ηταν τα αναμενομενα. Παρ' όλα αυτα ο Άιαντας ηταν είναι και θα ειναι ένα απο τα μεγαλυτερα σωματεία της Θεσσαλονίκης και δεν θα δεχτει από κανεναν να μπει σε θεση εκβιασμού και απειλών ιδιαίτερα οταν με δόλιο τροπο εμπλεκουν και την οικογενεια του δλδ τα παιδια του συλλόγου. Η διοίκηση δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να "φανεί" άβουλη και να μπει σε παιχνίδια εντυπώσεων για κανενός τα συμφεροντα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ