21 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Ξέσπασμα Γυμνόπουλου : «Η να φύγουμε με περηφάνια ή να μείνουμε να κάνουμε τη δουλειά μας» (pic)

Ο Αίαντας Ευόσμου βρέθηκε στην Β' Εθνική την φετινή σεζόν, έχοντας αγοράσει το καλοκαίρι του 2019 την θέση της Χαλκηδόνας, και με 5 νίκες σε 14 παιχνίδια προσπαθεί να σώσει την κατηγορία.

Ο Φοίβος Γυμνόπουλος,  ο οποίος είναι και ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ξέσπασε καλώντας τη διοίκηση να αποφασίσει για το μέλλον το δικό τους και των συνεργατών του :

«Το τελευταίο διάστημα η ομάδα πέραν των σοβαρών τραυματισμών που είχε, δέχεται κ στοχευμένη επίθεση καθημερινά που αποδεκτη έχει εμενα, το προπονητικό team κ κατα επέκταση τους παικτες της ομαδας απο ανθρωπο γυρω απ την ομαδα οποίος εχει σαν στοχο την απομακρυνση μου.
Κύριοι την δουλειά μου όλοι την ξέρουν στον σύλλογο αυτά τα χρόνια καθώς κ την άκαιραιοτητα του χαρακτήρα μου «η λάσπη δε κολλάει παντού» όσο κ όπου κ να την ρίξετε....
Οι συνεργάτες μου κ εγώ προσπάθησαμε με σκληρή δουλειά να οργανώσουμε κ να λειτουργήσουμε με ευπρέπεια κ επιτυχίες τα τμήματα του συλλόγου.. Αισθανόμαστε ευθύνη απέναντι σε όλα τα τμήματα κ τις ακαδημιες μπάσκετ του ΑΙΑ που γονεις κ παιδιά μας δειξανε αγαπη κ εμπιστοσύνη....
Καλούμε την δοιηκηση να πάρει μια απόφαση η να φύγουμε με περηφανια όπως ήρθαμε η να μείνουμε κ να κάνουμε την δουλειά μας απερίσπαστα χωρίς τρικλοποδιές κ εμπόδια !!!!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ