25.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Άρρωστος… MVP ο Μπουρούσης (pic)

Εκτός της τελευταίας προπόνησης του Παναθηναϊκού ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο (21/3) έμεινε ο Γιάννης Μπουρούσης.

Ο διεθνής σέντερ ταλαιπωρείται από μία ίωση κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην δώσει το «παρών» στη σημερινή (20/3) προπόνηση. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ο οποίος υπέστη κάταγμα ρινικών οστών στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου (18/3) με το Λαύριο στο ΟΑΚΑ.

Όλοι οι υπόλοιποι αθλητές ήταν κανονικά στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ, με τον Καταλανό να καταστρώνει τα λάνα του για το εντός έδρας παιχνίδι με τους πρωταθλητές Ιταλίας. Η κατάσταση του "Μπούρου" αναμένεται να επανεκτιμηθεί την Τρίτη όταν και θα ληφθεί η απόφαση για τη συμμετοχή του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Το ευχάριστο για τον Καρδιτσιώτη σέντερ όμως είναι η ανάδειξη του σε MVP της 22ης αγωνιστικής της Basket League. Σε 20' 9'' συμμετοχής είχε 20 πόντους με 6/7 βολές, 7/8 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλεψιμο, 9 κερδισμένα φάουλ και 2 φάουλ εις βάρος του, με το σύστημα αξιολόγησης να γράφει 34 βαθμούς. Αυτή μάλιστα ήταν η καλύτερη φετινή επίδοση παίκτη του Παναθηναϊκού στο ranking , ισοφαρίζοντας την κορυφαία της τελευταίας 3ετίας. 34 βαθμούς είχαν τόσο ο Εστέμπαν Μπατίστα πρόπερσι στον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό στην κανονική περίοδο όσο κι ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στην περσινή εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο.

Οι δηλώσεις του άσου του "τριφυλλιού" στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου για τέταρτη φορά την φετινή σεζόν σε STOIXIMAN.GR MVP της αγωνιστικής σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods επί του Λαυρίου DHI;

«Δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για μένα μπροστά στις νίκες της ομάδας, όπως έχω αναλύσει και τις προηγούμενες φορές όπου έλαβα τον αντίστοιχο τίτλο…».

- Θεωρείς ότι η πολύ καλή εμφάνιση σου απέναντι στο Λαύριο DHI θα σε βοηθήσει να βρεις ρυθμό εν όψει της τελικής ευθείας της σεζόν;

«Δε νομίζω ότι χρειαζόμουν την εμφάνιση απέναντι στην αξιόλογη ομάδα του Λαυρίου για τη συνέχεια. Σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα προσπαθώ για το καλύτερο και αυτό θα συνεχίσω να κάνω προκειμένου να βοηθάω την ομάδα μου».

- Η επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ πόσο επιδρά στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού Superfoods εν όψει της περιόδου στην οποία θα κριθούν οι τίτλοι της STOIXIMAN.GR Basket League και της Ευρωλίγκας;

«Ο Τζέιμς είναι από τα πιο σημαντικά γρανάζια της… μηχανής μας σε άμυνα και επίθεση και όλοι είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε κοντά μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ