20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ίρβινγκ: «Καθαρή» η μαγνητική (vids)

Ο Κάιρι Ίρβινγκ αποχώρησε από το «Fiserv Forum» λόγω τραυματισμού και οι Μπρούκλιν Νετς κάθονται πλέον σε… αναμμένα κάρβουνα, εν όψει του πέμπτου ματς στο «Barclays Center».

Δεν τους έφθανε η ήττα από τους Μιλγουόκι Μπακς, που έφερε την ισοφάριση στην ημιτελική σειρά της Ανατολής στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ (2-2), οι Νεοϋορκέζοι αγωνιούν και για την κατάσταση του 29χρονου γκαρντ, ο οποίος γύρισε τον αστράγαλό του κατά τη διάρκεια του ματς στο Ουισκόνσιν. Ο σούπερ σταρ των φιλοξενουμένων υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία ήταν «καθαρή», ωστόσο παραμένει αμφίβολος εν όψει της συνέχειας.

Είναι, μάλιστα, πολύ πιθανό πλέον οι Μπρούκλιν Νετς να μην τον έχουν στη διάθεσή τους στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς, που θα κρίνει την πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής. «Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει. Σταυρώνουμε τα δάχτυλά μας, ελπίζοντας να αισθανθεί καλύτερα. Από το να χάσει το επόμενο ματς μόνο; Ελπίζω», αρκέστηκε να σχολιάσει ο κόουτς Στιβ Νας.

https://www.youtube.com/watch?v=cjsGKkJhH14

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του αντιπάλου του και απάντησε: «Πραγματικά, δεν ξέρω. Αρχικά νόμιζα πως χτύπησε στον προσαγωγό. Μετά έμαθα για διάστρεμμα. Του εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και να είναι έτοιμος για το πέμπτο ματς. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας και το στόχο μας. Να διασκεδάσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη».

https://www.youtube.com/watch?v=xW3h9kHwwxw

Εκτός από τον Κάιρι Ίρβινγκ, απών είναι ήδη και ο Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος έχει τραυματιστεί στον προσαγωγό. «Οι Μπρούκλιν Νετς δεν μπορούν να σκοράρουν αρκετά με αυτές τις απουσίες. Δεν μπορείς να καλύψεις 65-70 πόντους έτσι εύκολα. Ο Χάρντεν ακόμα και να επιστρέψει δεν πρόκειται να είναι εντελώς καλά», σχολίασε -από την πλευρά του- ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ στο TNT. Σε περίπτωση απουσίας και των δύο, πάντως, στο προσκήνιο θα περάσει ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει στο ματς ως βασικός.

https://www.youtube.com/watch?v=tHQmZC1tIho

https://www.youtube.com/watch?v=qRxjjvVJOGQ&t=2s



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ