20 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Έχουν σύστημα “Σπανούλης” οι Τζαζ (vid)

Μπορεί να πήγε, αλλά να μην έμεινε, με τον τρόπο του όμως παραμένει στο ΝΒΑ, αφού ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο... νονός ενός συστήματος των Γιούτα Τζαζ. Αυτό αποκάλυψε ο προπονητής των Τζαζ, Κουίν Σνάιντερ στην Cosmote TV και στην εκπομπή Pick n Roll.

O Σνάιντερ γνωρίζει τον Έλληνα γκαρντ, καθώς έχει διατελέσει και μέλος του τεχνικού επιτελείου της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και μάλιστα ήταν από τους συνεργάτες του Έτορε Μεσίνα το 2013 στο Final Four του Λονδίνου!

"Θεωρώ σημαντικό για έναν προπονητή να έχει τα δικά του συστήματα μέσα στο παιχνίδι και να τα αξιοποιεί αναλόγως. Μάλιστα ένα από τα συστήματά μας έχει το όνομα "Σπανούλης". Ο Κρις Πολ το ξέρει αυτό το σύστημα, γιατί γνωρίζει τον Σπανούλη» (σ.σ. Και πώς να ξεχάσει το Παγκόσμιο της Ιαπωνίας του 2006 και εκείνο τον ημιτελικό!)

Δείτε το απόσπασμα από μία παλαιότερη προπόνηση των Τζαζ, με τον προπονητή της ομάδας να έχει το μικρόφωνο και να αναλύει τα συστήματα της ομάδας στον κόσμο εξηγώντας πως: «αυτό το σύστημα το έκλεψα από μία ελληνική ομάδα που λέγεται Ολυμπιακός αλλά για χάρη συντομίας το αποκαλούμε "Όλυ"!»

Δείτε την αναφορά στο σύστημα στο 4'07'' του βίντεο:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ