15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Χάνλαν

Ο Ολίβιερ Χάνλαν, προσγειώθηκε αισίως στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, επιστρέφοντας για δεύτερη χρονιά στη χώρα μας, για χάρη του Ηρακλή

Ο 27χρονος Καναδός γκαρντ ήταν ο τελευταίος παίκτης που περίμενε ο Βαγγέλης Ζιάγκος και αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και να ενταχθεί άμεσα στην προετοιμασία του «Γηραιού», η οποία έχει αρχίσει από την περασμένη εβδομάδα στο Ιβανώφειο. 

Ο παίκτης, δήλωσε κατά την άφιξή του στην συμπρωτεύουσα: «Ο κόσμος με βοήθησε πολύ στο να πάρω την απόφαση μου να συνεχίσω, μου έστελναν συνεχώς μηνύματα και τους ευχαριστώ γι αυτό. Επίσης πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι συζητήσεις μου με τον νέο προπονητή, που έδειξε ότι με πιστεύει και το εκτίμησα πολύ αυτό. Είναι μια δύσκολη χρονιά, παίζουμε και στην Ευρώπη, αλλά πιστεύω θα τα καταφέρουμε και πάλι, έχουμε απ' ότι είδα νέα παιδιά, αλλά με εμπειρία και με ταλέντο, κάτι που θα χρειαστούμε. Όσο για μένα, κάθε χρόνο θέλω να βελτιώνομαι, να δουλεύω σκληρά και να δείχνω στο γήπεδο ποιος είμαι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ