17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Έσπερος Καλλιθέας : Με εγγύηση Ταυρόπουλου και βασικό κορμό (pic)

Ο Περικλής Ταυρόπουλος παρουσίασε ένα διαφορετικό Έσπερο την προηγούμενη σεζόν, και πριν την διακοπή λόγω της πανδημίας η ομάδα της Καλλιθέας παρουσίαζε εξαιρετικό πρόσωπο, όντας αήττητη.

Έτσι, στην Καλλιθέα δεν θέλησαν να αλλάξουν πολλά πράγματα, και κράτησαν τον έμπειρο τεχνικό, αλλά και 8 παίκτες από τον βασικό τους κορμό. Συγκεκριμένα στο κλειστό του Εσπέρου θα συνεχίσουν τη νέα αγωνιστική σεζόν οι οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Νικόλα Χαρούνι, Κώστας Ευστρατίου, Φώτης Κάπρης, Αλέξανδρος Μαγκιντόμπε, Γιώργος Ορφανουδάκης, Παναγιώτης Λογοδότης και ο Δημήτρης Τσακίρης.

Αναλυτικά :

«ΜΠΑΣΚΕΤ: με 8 από τον βασικό κορμό

Με πρώτο μέλημα να κρατήσει τον βασικό κορμό και τη νέα σεζόν το τμήμα μπάσκετ ανακοινώνει πως θα συνεχίσουν και τη νέα χρόνια 8 από τους παίκτες που ήταν στην ομάδα του Εσπερου τη σεζόν 2020-2021. Συνεχίζουν οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Νικόλα Χαρούνι, Κώστας Ευστρατίου, Φώτης Κάπρης, Αλέξανδρος Μαγκιντόμπε, Γιώργος Ορφανουδάκης, Παναγιώτης Λογοδότης και ο Δημήτρης Τσακίρης που με τον νεανικό του ενθουσιασμό ήρθε να δείξει από το περασμένο καλοκαίρι στους υπόλοιπους το πάθος και τη χαρά να φοράς στη φανέλα το αστέρι του Εσπερου.
Ο κόουτς Περικλής Ταυρόπουλος βλέπει στις προπονήσεις και νέα παιδιά του εφηβικού θέλοντας να δώσει τη νέα χρονιά σε κάποια από αυτά την ευκαιρία να πάρουν λεπτά συμμετοχής στην ανδρική ομάδα. Ο Εσπερος θέλει και εφέτος να κρατήσει ζωντανή την ιστορία του μπάσκετ στην Καλλιθέα και περιμένει από όλους στην πόλη μας να τον παρακολουθήσουν, αλλά και να τον ενισχύσουν όπως ο καθένας μπορεί. Οι προπονήσεις για την αγωνιστική χρονιά που φεύγει ολοκληρώνονται την Παρασκευή και θα αρχίσουν πάλι μετά τον Δεκαπεντάγουστο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ