14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έξι προσθήκες κι εφτά ανανεώσεις στο Πανόραμα

Το Πανόραμα παρουσίασε το ρόστερ του εν όψει της καινούριας σεζόν, που θα το βρει στην Α2 Γυναικών.

Η κόουτς Σοφία Καμπίτη είδε έξι παίκτριες να έρχονται στην ομάδα κι άλλες εφτά να επεκτείνουν για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιό τους. Η προετοιμασία, για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021, αναμένεται να ξεκινήσει στις 17 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση: «Εφτά ανανεώσεις και έξι προσθήκες για τη γυναικεία μας ομάδα! Στο ρόστερ της γυναικείας μας ομάδας παραμένουν η Κική Νικολαΐδου, η Μαρία Αραμπατζή, η Πόλυ Βασλαματζή, η Μαριάνθη Δαιμονάκου, η Άννα Νάκη, η Μαρίνα Σιακαβάρα και η Βαρβάρα Χατζηθεοδώρου.

Καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά την Πελαγία Κοκκίνου, την Μαρία Καλογρίδου και την Χριστίνα Κανέλογλου (η παρούσα με ευγενική παραχώρηση του ΕΟΣ), που την τελευταία χρονιά αγωνίστηκαν στην Αναγέννηση Ν.Ρ. Επίσης, καλωσορίζουμε στη γυναικεία μας ομάδα την Ψαρέλη Νικολέτα και τη Γενναίου Δήμητρα (ευγενική παραχώρηση του ΠΑΟΚ) που αγωνίστηκαν στη ΜΕΝΤ (και θα στελεχώνουν και το τμήμα Νεανίδων μας), αλλά και την Έλλη Ζωγράφου.

Δεν ξεχνάμε τις αθλήτριες που πρόσφεραν με το έργο του μέχρι τέλους και ο λόγος γίνεται για την Έλσα Αβραμίδου, την Άννα Κιζυρίδου και την Κατερίνα Σταματιάδου. Στη διάθεση της ομάδας παραμένουν η Ευαγγελία Κονδύλη και η Νόνη Μουρτετζίκογλου, ενώ ευχόμαστε καλή συνέχεια στην αθλητική τους πορεία, στη Χριστίνα Δέλλιου και στην Ντιάνα Κιλινκαρίδου με την ομάδα της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου.

Στο τεχνικό επιτελείο του τμήματος θα βρίσκονται η Σοφία Καμπίτση, η Λίνα Ριτζαλέου και ο Γιώργος Φαρμάκης. Οι έφοροι του τμήματος αποτελούνται από τη Νατάσα Κεραμιδά και τη Νόρα Σαουρίδου, ενώ η έναρξη της προετοιμασίας ορίζεται για τις 17 Αυγούστου, εκτός απρόοπτων συνθηκών! Καλή χρονιά στο γυναικείο μας!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ