28.5 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Έναν ρολίστα ακόμα…

Η κατάκτηση του Basketball Champions League άνοιξε την όρεξη στην ΑΕΚ για πολλά πράγματα ενδεχομένως, όχι όμως και για μία ακόμα μεταγραφή. Αυτή η όρεξη υπάρχει ήδη εδώ και αρκετό καιρό. Είναι κοινό μυστικό ότι ο Ντράγκαν Σάκοτα θέλει έναν ακόμα γκαρντ για να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας. Και καθώς έχει περιθώριο για μία ακόμα αλλαγή, σκέφτεται να βγάλει εκτός ρόστερ τον Έντιν Άτιτς, τον οποίον έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζει, και να πάρει έναν Αμερικανό.

Όχι βεβαίως Αμερικανό που θα "κάνει πάταγο", θα "ρίξει τα τσιμέντα" και θα στείλει τον κόσμο της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο. Ο Σάκοτα ψάχνει έναν ρολίστα, ο οποίος δεν θα έχει μεγάλες απαιτήσεις σε χρόνο συμμετοχής και προσπάθειες, θα μπορέσει να πλαισιώσει τους Γκριν και Ξανθόπουλο στη θέση του πόιντ γκαρντ και θα μπορεί να βοηθήσει και ως σούτινγκ γκαρντ. Θα προτιμούσε να είναι και ψηλός, ώστε να είναι πιο αποτελεσματικός στις αλλαγές στην άμυνα, και γενικά ψάχνει ένα "πακέτο", που δεν είναι πολύ εύκολο να βρεθεί αυτό τον καιρό.

Πράγμα που σημαίνει ότι αν δεν το βρει, δεν θα κάνει τη μεταγραφή. Πάντως έχει κατά νου κάποιες προτάσεις και τις εξετάζει, ενώ θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του και να κινηθούν οι διαδικασίες ως το τέλος της εβδομάδας, διότι την άλλη Τετάρτη θα αρχίσουν τα πλέι οφ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ