18.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ένα παρκέ μέσα στην εκκλησία (pics, vid)

Οι φίλοι του μπάσκετ, βλέπουν μπασκέτες και παρκέ οπουδήποτε και αν βρίσκονται. Έτσι μάλλον σκέφτηκαν και οι άνθρωποι της Nike,όταν αποφάσισαν να μετατρέψουν μία εγκαταλελειμμένη εκκλησία στο Σικάγο σε...γήπεδο μπάσκετ!

Πρόκειται για μία εκκλησία η οποία κοσμεί τη Λεωφόρο South Ashland στο Σικάγο από το 1855, πρόσφατα ωστόσο σταμάτησε να λειτουργεί λόγω περιορισμένης προσέλευσης κόσμου.

Το Σικάγο είναι γνωστό για την ιδιότητα του να "παράγει" μεγάλους παίχτες, και έτσι η Nike δίνει έμφαση στη νέα γενιά μετατρέποντας την εκκλησία αυτή σε ένα πλήρως εξοπλισμένο γήπεδο μπάσκετ.

 Πλέον περιλαμβάνει τα πάντα. Ένα παρκέ υψηλής ποιότητας, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και αποδυτήρια. Οι εγκαταστάσεις, θα είναι διαθέσιμες για το κοινό στο τέλος του μήνα, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει να φιλοξενούν τις σχολικές ομάδες του Σικάγο, οι οποίες δέχονται καθοδήγηση από επαγγελματίες προπονητές. Ήδη την περασμένη Δευτέρα, τα παιδιά είχαν μία ευχάριστη έκπληξη αφού επισκέφθηκε το γήπεδο ο πρώην άσος των Σικάγο Μπουλς, Σκότι Πίπεν.

 

 

https://twitter.com/SLAMonline/status/1026586000473112576



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ