20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ανακοινώνει Μάντζαρη ο Προμηθέας (pic)

Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στην Ελλάδα και στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Προμηθέα Πάτρας είναι ο Βαγγέλης Μάντζαρης μετά το επίσημο διαζύγιο με την Ούνιξ Καζάν και πλέον απομένουν οι ανακοινώσει από τους Πατρινούς.

Ήταν γνωστό εδώ και μέρες και μετά την απόκτηση του Τζόρνταν Θίοντορ έγινε ακόμη πιο δύσκολη η θέση του Βαγγέλη Μάντζαρη στην ρώσικη ομάδα με τον Προμηθέα Πάτρας να τον πείθει τελικά για τον επαναπατρισμό μετά και τον τραυματισμό του Λάνγκστον Χολ.

Μετά το σύντομο πέρασμα στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ο διεθνής γκαρντ ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Πάτρα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στον Προμηθέα υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην ημέρα καθώς ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες ενώ ανταλλάχθηκαν και τα απαραίτητα χαρτιά.

Η Ούνιξ Καζάν επισημοποίησε την απομάκρυνσή του και θέλησε να τον ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες του αυτούς τους τρεις μήνες και επιβεβαίωσε από την πλευρά της ότι έχει υπογράψει ήδη με τον Προμηθέα Πάτρας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ