17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Έμπνευση του «Ίμπρα»… ο Σακίλ! (vid)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει δημιουργήσει από πολύ νωρίς αίσθηση στο Λος Άντζελες, με τον εκκεντρικό ποδοσφαιριστή να αποκαλύπτει πως ο Σακίλ Ο' Νίλ ήταν για τον ίδιο μία έμπνευση στην καριέρα του.

Ας ξεκινήσουμε την κουβέντα με λίγο... ποδόσφαιρο. Με το που πάτησε το πόδι του στο Λος Άντζελες, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έκανε τη διαφορά για τους Γκάλαξι, οδηγώντας τους σε ανατροπή στο ντεμπούτο του, με ένα υπέροχο γκολ... σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου και γενόμενος πρώτο θέμα συζήτησης στα αθλητικά δρώμενα παγκοσμίως, για την εν λόγω εμφάνισή του.

Ο Σουηδός «αστέρας», όμως, αρέσκεται και στο μπάσκετ, όπως φάνηκε από την εμφάνισή του στο «Staples Center». Ο «Ίμπρα» βρέθηκε εκεί για τον αγώνα των Λέικερς με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς και εκεί βρέθηκε η ευκαιρία να κάνει μερικές δηλώσεις, από τις... δικές του, τις ιδιαίτερες. Αφού ξεκίνησε, λέγοντας πως το γκολ αυτό ήταν μόνο η αρχή για την καριέρα του στις ΗΠΑ, συνέχισε εκφράζοντας το θαυμασμό του για τους μπασκετμπολίστες και την φυσική κατάσταση που διαθέτουν, μαζί με τα μεγάλα τους κορμιά, με το δημοσιογράφο να φέρνει τη συζήτηση στον Σακίλ Ο' Νίλ. 

Εκεί, ο Ζλάταν φάνηκε διαβασμένος, αφού μίλησε για τη συνεισφορά του στο άθλημα και τους Λέικερς, συγκεκριμένα, ενώ παραδέχηκε πως για τον ίδιο, στην καριέρα του, ήταν έμπνευση.

Κι επειδή κάθε συνέντευξη του Ιμπραΐμοβιτς είναι μία πραγματική απόλαυση, μπορείτε να δείτε και το ακόλουθο βίντεο...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ