27.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Έλαβε την πρόσκληση ο Αίαντας Αυλίδας (pic)

Η άνοδος στην Basket League του Ερμή Αγιάς στην Basket League έφερε το τελευταίο ντόμινο στις Εθνικές κατηγορίες, το οποίο φτάνει ως και τις κατηγορίες της ΕΣΚΑΣΕ.

Συγκεκριμένα μετά το ναι του Παγκρατίου στην Α2, έρχεται και αυτό του Λοκρού Αταλάντης για την Β' Εθνική, και έτσι το μπαλάκι περνάει στον Αίαντα Αυλίδας, ο οποίος έλαβε επίσημη πρόσκληση από την ΕΟΚ ώστε να καλύψει το κενό.

Τα δεδομένα πριν την πρόσκληση ήταν δύσκολα, ωστόσο πλέον οι άνθρωποι της ομάδας το σκέφτονται, και έτσι αναμένεται να αποφασίσουν τις ερχόμενες ημέρες.

Αναλυτικά :

«Η ομάδα μας εξαργυρώνοντας την περσινή αξιόλογη πορεία της τερματίζοντας στην 2η θέση της Α Εσκασε ,έχει πια και επίσημα από την Ελληνική Ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης την πρόσκληση να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας.Αν και ο χρόνος για να αποδεχθούμε η μη την πρόσκληση - πρόκληση είναι πολύ λίγος ευχόμαστε με την βοήθεια όλων των τοπικών φορέων και όλων των ανθρώπων που στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια τον σύλλογο να τα καταφέρουμε και να ζήσουμε μια ιστορική στιγμή για την ομάδα και την περιοχή.
Ένας για όλους και όλοι για έναν Αίαντας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ