21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Έκπληξη με Φέλτον η Ολίμπια Λιουμπλιάνα

Στη Σλοβενία θα ξεκινήσει την επαγγελματική καριέρα του ο Τζέιλεκ Φέλτον, μετά την αποχώρησή του από το Νορθ Καρολάινα στα μέσα της περσινής σεζόν.

Ο 20άχρονος γκαρντ δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την πρώτη χρονιά του στο NCAA, καθώς αποβλήθηκε από το αμερικανικό πανεπιστήμιο ύστερα από έρευνα που διενεργήθηκε εναντίον του με κατηγορίες διάφορα παραπτώματα που αφορούσαν κυρίως στη συμπεριφορά του κι έφθαναν μέχρι τη σεξουαλική επίθεση. Οι ισχυρισμοί ούτε επιβεβαιώθηκαν ούτε διαψεύσθηκαν, αποδείχθηκαν όμως αρκετοί για να τον θέσουν εκτός ομάδας.

Η Ολίμπια Λιουμπλιάνα, αντίπαλος του Προμηθέα Πατρών στους ομίλους του Basketball Champions League, αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στον Αμερικανό να αποδείξει την αξία του εντός παρκέ, υπογράφοντάς τον με συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους. Ο Τζέιλεκ Φέλτον είναι ανιψιός του γκαρντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Ρέιμοντ Φέλτον, και θεωρείται μεγάλο ταλέντο, ασχέτως της πρόσφατης άσχημης συμπεριφοράς του στο UCLA. Όσο πρόλαβε να αγωνιστεί, στο NCAA, είχε κατά μέσο όρο 2,9π. και 1,6 ασίστ σε 9.7’.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ