31.7 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Έκλεισε το ρόστερ, έρχεται «βροχή» ανακοινώσεων από τον Άρη

Τα καλά νέα που ήρθαν από τη Γενεύη και επιβεβαίωσαν πλήρως το πρωινό ρεπορτάζ του basketa.gr, προκαλούν όπως είναι λογικό μία βαθιά ανάσα... ανακούφισης στον Άρη που μπορεί πια να επισημοποιήσει τις συμφωνίες του με τους παίκτες που συμμετέχουν ήδη στην προετοιμασία του και βέβαια, εφόσον ξεπεράσει και τα υπόλοιπα εμπόδια -ενημερότητα και εγγυητική- να παρουσιαστεί κανονικά στο νέο Πρωτάθλημα.

 


Στην πραγματικότητα είναι θέμα χρόνου να πέσουν «βροχή» οι ανακοινώσεις αφού μέχρι σήμερα η ΚΑΕ Άρης δεν είχε αυτό το δικαίωμα ενώ σήμερα «έπεσαν» οι υπογραφές και στα τελευταία συμβόλαια (Χαριτόπουλος, Γεωργάκης). Πέραν της παραμονής των Δημήτρη Φλιώνη, Γιάννη Σιδηροηλία και Μίλαν Μιλόσεβιτς, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ανακοινώσει τις συμφωνίες της με τους Μάριο Τσάλμερς, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, Δημήτρη Σταμάτη, Τζαμάλ Σούλερ, Κουέντον ΝτεΚόζι, Γιώργο Γεωργάκη και Δημήτρη Χαριτόπουλο.

 


Παράλληλα ξεπεράστηκε η διαφορά με τον Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς στο θέμα της οφειλής που υπάρχει προς τον Μαυροβούνιο από την περσινή σεζόν, αφού ο παίκτης αποφάσισε να έρθει ξανά στη Θεσσαλονίκη και να τεθεί στη διάθεση του Σάββα Καμπερίδη και να δεχτεί τον τρόπο που του προτάθηκε για να πληρωθεί το ποσό που απέμεινε από την προηγούμενη σεζόν.

 


Ως προς το κενό που προέκυψε σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό από το «ναυάγιο» στην περίπτωση του Γιάννη Αγραβάνη, φαίνεται ότι οι «κιτρινόμαυροι» προς το παρόν δεν θα κάνουν κάποια κίνηση για να το καλύψουν, για αγωνιστικούς αλλά και οικονομικούς λόγους. Άλλωστε με βάση τις συμφωνίες που έχουν επέλθει ο Άρης μετράει 12 παίκτες στο ρόστερ του -σε αυτούς θα προστεθεί και ο νεαρός Τσιρογιάννης- αριθμός ικανοποιητικός για μία ομάδα που έχει μία υποχρέωση την εβδομάδα. Παράλληλα, ανάλογα με τις ανάγκες που θα εμφανιστούν στην πορεία και βέβαια τις οικονομικές δυνατότητες, μπορεί να γίνει μία ακόμη κίνηση για ξένο παίκτη με την προϋπόθεση ασφαλώς να βρίσκεται το letter of clearance του στην Ελλάδα.

 


Πιο αναλυτικά ο Σάββας Καμπερίδης διαθέτει ανά θέση τους...


1: Τσάλμερς, Φλιώνης, Σταμάτης, Καλαϊτζίδης.

2: Σούλερ

3: ΝτεΚόζι, Σιδηροηλίας

4: Μιλόσεβιτς, Σλαφτσάκης, Χαριτόπουλος

5: Ντραγκίτσεβιτς, Γεωργάκης



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ