16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Έδωσε Καρρά στην Καρδίτσα ο ΠΑΟΚ (pics)

Στην Α2 θα αγωνιστεί τη σεζόν 2018-2019 ο Θοδωρής Καρράς, καθώς ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στην Καρδίτσα Μέλι Αττική.

Ο 20άχρονος σέντερ δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Ηλία Παπαθεοδώρου εν όψει της καινούριας σεζόν, έτσι προτιμήθηκε να παραχωρηθεί στον ΑΣΚ, ώστε να βρει χρόνο και ρόλο στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας, στο συγκρότημα του Γιάννη Τζήμα

Ο Θοδωρής Καρράς μεταγράφηκε στους Θεσσαλονικείς πέρυσι από το Δούκα, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τεσσάρων ετών. Οι «ασπρόμαυροι» θα συνεχίσουν, φυσικά, να παρακολουθούν στενά την εξέλιξή του στην Καρδίτσα.

Πέρυσι έπαιξε σε δέκα παιχνίδια της Basket League, σε κανονική περίοδο και πλέι οφ, έχοντας κατά μέσο 2,3π. και 1 ριμπάουντ σε 3.30’. Είχε και έξι παρουσίες στο Basketball Champions League, με μ.ό. 2,2π. σε 5.7’. Στην τελευταία παρουσία του στην Α2, με τον ΑΣΕΔ πρόπερσι, είχε κατά μέσο όρο 39π. και 2,6 ριμπάουντ σε 8.7’, σε εφτά συμμετοχές. 

Ο Θοδωρής Καρράς είναι διεθνής με τα «μικρά» αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, με σημαντικότερη επιτυχία του την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων της Κρήτης το 2017.

Η ανακοίνωση: «Στην ομάδα του Α.Σ. Καρδίτσας και με την μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο, θα συνεχίσει ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Θοδωρής Καρράς. Ο 21χρονος σέντερ, που έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2021, θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν (2018-19) στον Α.Σ. Καρδίτσας και στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ