21.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Έγινε η κηδεία του Κόμπι Μπράιαντ

Στενοί συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Κόμπι Μπράιαντ και τη 13χρονη κόρη του, Τζιάνα, σε ιδιωτική τελετή που έλαβε χώρα στο κοιμητήριο «Pacific View Memorial Park» στην Καλιφόρνια.

Σε στενό κύκλο, όπως ήταν επιθυμία της οικογένειας, έγινε η τελετή την περασμένη Παρασκευή (07/02) στην περιοχή Κορόνα Ντελ Μαρ, χωρίς την παρουσία φωτογράφων ή δημοσιογράφων. Θα ακολουθήσει, άλλωστε, μνημόσυνο στο «Staples Center», στο οποίο θα μπορεί να δώσει το παρών ο κόσμος ώστε να «αποχαιρετήσει» το θρυλικό γκαρντ, την κόρη του και τα υπόλοιπα εφτά θύματα της τραγωδίας της Καλαμπάσας, μετά την πτώση του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν.

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου, που εκδόθηκε από τις αρχές του Λος Άντζελες και το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας, ο Κόμπι Μπράιαντ πέθανε σε «πλαγιά βουνού» ύστερα από «συντριβή εμπορικού ελικοπτέρου» από «αμβλύ τραύμα», με το θάνατό του να είναι «ακαριαίος». Χαρακτηρίζεται, στο έγγραφο, ως «συγγραφέας, παραγωγός και αθλητής», όντας στη βιομηχανία της διασκέδασης για 24 χρόνια. Η 13χρονη Τζιάνα χαρακτηρίζεται μαθήτρια, η οποία παράλληλα έπαιζε μπάσκετ τα τελευταία τρία χρόνια. Επίσης η αιτία θανάτου της ήταν «αμβλύ τραύμα». Οι ομοσπονδιακοί ερευνητές δεν έχουν ακόμα προσδιορίσει τα αίτια της συντριβής του μοιραίου ελικοπτέρου, με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη. Μέχρι στιγμής, πάντως, έχουν καταλήξει πως δεν υπήρξε βλάβη του κινητήρα, ενώ είναι γνωστό πως στην περιοχή επικρατούσαν δύσκολες καιρικές συνθήκες και πυκνή ομίχλη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ