15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σε σημαδιακή ημερομηνία το μνημόσυνο Κόμπι και Τζιάνα

Η οικογένεια του Κόμπι Μπράιαντ ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα γίνει το μνημόσυνο του Κόμπι Μπράιαντ και της 13ης κόρης του, Τζιάνα, που έχασαν τη ζωή τους ύστερα από πτώση ελικοπτέρου στην Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.

Ο θρύλος του ΝΒΑ δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας και κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει, παρά το πέρασμα των ημερών από το τραγικό δυστύχημα, που στέρησε τη ζωή του ίδιου, της κόρης του κι άλλων εφτά ανθρώπων. Συγγενείς, φίλοι και φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να του πουν το τελευταίο «αντίο» στο «Staples Center», εκεί όπου στις 24 Φεβρουαρίου θα ψαλθεί η επιμνημόσυνη δέηση.

Το γήπεδο, στο οποίο είχε γίνει και το μνημόσυνο του Μάικλ Τζάκσον, αποτελεί την έδρα των Λος Άντζελες Λέικερς, στους οποίους έπαιξε όλα τα χρόνια της καριέρας του στο ΝΒΑ ο αδικοχαμένος γκαρντ. Η επιμνημόσυνη δέηση θα γίνει το πρωί, ύστερα από συνεννόηση με τους αξιωματούχους της «πόλης των αγγέλων», την αστυνομία, αλλά και τους Λος Άντζελες Κλίπερς, οι οποίοι το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα φιλοξενήσουν τους Μέμφις Γκρίζλις.

Η ημερομηνία που επιλέχθηκε, 24/02, δεν είναι τυχαία. Ο Κόμπι Μπράιαντ φορούσε το νούμερο 24 με τους «λιμνανθρώπους», ενώ η Τζιάνα χρησιμοποιούσε το Νο 2 στο γυμνάσιο του Χάρμπορ Ντέι, στο οποίο έπαιζε μπάσκετ. Η φανέλα του θρυλικού γκαρντ έχει αποσυρθεί από τους Καλιφορνέζους, ενώ το ίδιο συνέβη πρόσφατα και με τη φανέλα της 13χρονης. Η τελετή αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου, επώνυμων και ανώνυμων, προκειμένου να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τα θύματα της τραγωδίας της 26ης Ιανουαρίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ